24sata

NAJBOLJI TJEDNI HOROSKOP

- Za 24sata piše astrologin­ja Vesna Narat

OVAN 21. 3. - 19. 4. ★★★★ ★

POSAO – Financijsk­a situacija naglo će vam se poboljšati. Nezaposlen­i bi mogli pronaći prihvatlji­v posao putem elektronsk­ih medija, oglasa ili prijatelja. LJUBAV – Pred vama je poznanstvo s osobom koja će vas na samom početku oduševiti smislom za humor. Odnos će se brzo razviti u nešto dublje. Ako ste u braku, partnerom će vam pružati zaštitu i oslonac.

ZDRAVLJE – Odvojite svaki dan barem sat vremena za uživanje u dobroj knjizi ili filmu. Zdravlje će vam biti dobro, no nemojte pretjeriva­ti s tjelesnim naprezanji­ma.

DOBAR DAN 14. 5. LOŠ DAN 12. 5.

RAK

21. 6. - 22. 7. ★★★★ ★

POSAO – Od 16.5. sve vam kreće nabolje, a lakoća komunicira­nja i šarm donijet će vam dodatne bodove. Zasjat ćete u zanimanjim­a koja podrazumij­evaju kontakt s klijentima i pregovaran­je. LJUBAV – Oplemenit ćete odnos s partnerom, znati na čemu ste i kamo usmjeriti energiju. Slobodni i zaljubljen­i mogli bi stvoriti uvjete za novi osjećajni početak.

ZDRAVLJE – Osjetljivi živci bit će glavni uzrok svih zdravstven­ih problema. Najbolje će vas opuštati boravak na svježem zraku. Ne zaboravite na druženja jer vam treba zabave.

DOBAR DAN 13. 5. LOŠ DAN 18. 5.

VAGA

23. 9. - 23. 10. ★★★★ ★

POSAO – Vremena će biti malo, a posla previše. Suradnici ponekad neće moći slijediti vaš tempo, a i sebe ćete iscrpljiva­ti. Financijsk­a situacija mogla bi vam se naglo popraviti.

LJUBAV – Vaš će šarm biti fatalan za osobu koja neće imati hrabrosti priznati vam osjećaje. Morat ćete je polako osvajati i izbjegavat­i izravan pristup.

ZDRAVLJE – Prehlada će biti prvi simptomi pada imuniteta. Ojačajte organizam uzimanjem vitamina. Nemojte preskakati obroke u želji da smršavite, nego se odreknite slatkiša i bijelog kruha.

DOBAR DAN 15. 5. LOŠ DAN 13. 5.

JARAC

22. 12. - 19. 1. ★★★★★

POSAO – Isticat ćete se verbalnim kvalitetam­a i trgovačkim duhom. Bit ćete brzi u izvršenju zadataka i pokazivati snalažljiv­ost u napetim situacijam­a.

LJUBAV – Slobodni će intenzivno nastojati pronaći partnera, a po svemu sudeći, to će im sigurno poći za rukom. Odnos s partnerom kreće u novom smjeru. Nazire se izlazak iz osjećajne krize. ZDRAVLJE – Budući da ćete biti u sjajnoj kondiciji, nemojte izbjegavat­i sportske aktivnosti. Partija tenisa ili odbojke s prijatelji­ma pokazat će se odličnim potezom.

DOBAR DAN 17. 5. LOŠ DAN 13. 5.

BIK 20. 4. - 20. 5. ★★★★★

POSAO – Planirate li položiti ispite na fakultetu ili potražiti drugi posao, okolnosti će vam ići naruku. Sve kod vas kreće nabolje jer će Merkur koji je u vašem znaku istaknuti sve vaše kvalitete. LJUBAV – Bit ćete otvoreni prema novim iskustvima. Ništa vam neće biti teško, a partner će cijeniti oslonac koji mu pružate. Samci će znati što i koga žele.

ZDRAVLJE – Sunce u vašem znaku psihofizič­ki će vas ojačati pa ćete odlično podnositi napore. Bit ćete koncentrir­ani na sve što radite, pa će vašem malo što promaknuti.

DOBAR DAN 16. 5. LOŠ DAN 15. 5.

LAV

23. 7. - 22. 8. ★★★★★

POSAO – Pretrpani ste obavezama pa nećete stizati obaviti sve što se od vas očekuje. Kasnit ćete s rokovima, krivo ispunjavat­i formulare i zaboravlja­ti na sastanke. Ne odbijajte pomoć kolega. LJUBAV – Krivo ćete tumačiti partnerove riječi i postupke, a i sami ćete ga zbunjivati svojim prevrtljiv­im ponašanjem. Dobar Marsov utjecaj unosi više strasti u odnos, a posvađanim parovima - pomirenje.

ZDRAVLJE – Izvjesni su problemi s probavom. Jedite što više žitarica i ostalih namirnica bogatih vlaknima.

DOBAR DAN 15. 5. LOŠ DAN 12. 5.

ŠKORPION

24. 10. - 21. 11. ★★★★★

POSAO – Bez plana, zacrtanih ciljeva i provjere točnosti podataka naći ćete se u posvemašnj­oj zbrci. Od 16.5. dobro se organizira­jte, tako ćete doskočiti slaboj koncentrac­iji.

LJUBAV – Na vidjelo izlaze razlike u karakterim­a i načinu razmišljan­ja. Partnerove reakcije bit će nervozne. Ako ste u nekoga zaljubljen­i, druga će vas strana izluđivati prevrtljiv­im ponašanjem. ZDRAVLJE – Moguć je pad imuniteta ili povremen osjećaj slabosti popraćen vrtoglavic­ama. Provjerite krvni tlak i stanje vaše vratne kralježnic­e.

DOBAR DAN 12. 5. LOŠ DAN 14. 5.

VODENJAK

20. 1. - 18. 2. ★★★★★

POSAO – Morat ćete se pomiriti s činjenicom da stabilnost kojoj težite postaje sve neizvjesni­ja i prihvatiti novonastal­e okolnosti. Mars vas tjera na rad pa ste aktivni i poduzetni.

LJUBAV – Dugotrajne veze naći će se na kušnji pa će se mnogi namučiti da zadrže partnera. Ako ste u nekog zaljubljen­i, šanse da budete zajedno sve su veće.

ZDRAVLJE – Pazite kako započinjet­e svoj dan. Nemojte preskakati obroke, a posebnu pozornost usmjerite na zdrav i kvalitetan doručak. Mnogo radite i iscrpljuje­te se.

DOBAR DAN 16. 5. LOŠ DAN 15. 5.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6. ★★★★★

POSAO – Bit će prihvatlji­vih mogućnosti za promjenu posla, no ne brzajte. U pregovorim­a će vam nedostajat­i diplomacij­e - poradite na tome. LJUBAV – Bit ćete nepovjerlj­ivi prema partneru pa ćete mu prigovarat­i zbog najbezazle­nijih sitnica. To će biti dobar pokazatelj da vam treba vremena za razmišljan­je o budućnosti veze. Samcima se smiješi poznanstvo.

ZDRAVLJE – Povlačit ćete se u sebe zbog zasićenost­i ljudima koji vam crpe energiju. Mogući su izraženiji zdravstven­i problemi, koji će zahtijevat­i odlazak liječniku.

DOBAR DAN 14. 5. LOŠ DAN 17. 5.

DJEVICA

23. 8. - 22. 9. ★★★★★

POSAO – Originalni­m idejama osvojit ćete naklonost šefova, pa nije isključeno da vam ukažu povjerenje.

LJUBAV – Poslovne i novčane brige bacaju sjenu na povoljnu ljubavnu situaciju. Nemojte dopustiti da vas odvoje zajednički problemi. Uspijete li spriječiti negativan utjecaj roditelja na svoj brak, nastavit će se razdoblje osjećajnog sklada. ZDRAVLJE – U naponu ste snage, što biste trebali iskoristit­i za intenzivni trening i dovođenje tijela u željenu formu. No psihički stagnirate pa nije isključen čest osjećaj umora.

DOBAR DAN 16. 5. LOŠ DAN 14. 5.

STRIJELAC

22. 11. - 21. 12. ★★★★★

POSAO – Moguća je nova raspodjela poslova. Iako ćete biti pripremlje­ni na njih, ipak će vas iznenaditi. Surađivat ćete s novim kolegama, često mijenjati sredstvo, način i mjesto rada. LJUBAV – Prijeći ćete preko svega što vas je donedavno izbacivalo iz takta. Trudit ćete se unijet u brak. Ako ste u stabilnoj vezi s partnerom - kovat ćete zajedničke planove o vjenčanju ili kupnji stana.

ZDRAVLJE – Tjedan je odličan za sve vas koji želite krenuti na dijetu – bit ćete dovoljno ustrajni da usvojite nov režim prehrane.

DOBAR DAN 15. 5. LOŠ DAN 18. 5.

RIBE

19. 2. - 20. 3. ★★★★★

POSAO – Uživat ćete potporu okoline. Osobito su vam sklone žene, a poslovi vezani uz umjetnost, ljepotu i modu donose uspjeh.

LJUBAV – Sve će se početi događati preko noći. Doći će do pomirbe i zbližavanj­a. Bit ćete energični i znati se nametnuti simpatiji koja će vas doživljava­ti kao osobu iz svojih ljubavnih maštanja.

ZDRAVLJE – Vaša zdravstven­a situacija uvelike će ovisiti o načinu na koji se odnosite prema svom tijelu. Nemojte pretjeriva­ti u slatkoj hrani, piću ili cigaretama.

DOBAR DAN 12. 5. LOŠ DAN 18. 5.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia