24sata

FABREGAS NAS VODI NA IBIZU

Plasman u Serie A slavili smo do jutra, s nama je bio i Thierry Henry, kaže Šemper

- Piše: HRVOJE TIRONI

Plasman u Serie A

slavili smo do 7 ujutro, zaspao sam tek oko 8, a već sam se oko 10 probudio, sa smiješkom nam kaže Adrian Šemper (26). Hrvatski nogomet od sljedeće će sezone imati novog člana u ligama "petice". Šemper se sa Comom plasirao u talijansku Serie A. Fešta u gradiću na sjeveru Italije trajala je do jutra...

- Bili smo na stadionu do tri ujutro. Sljedeći tjedan čeka me klupska ceremonija jer sam u izboru navijača proglašen jednim od tri najbolja igrača sezone - kaže nam Šemper pa nastavlja:

- Sljedeće sezone ostajem ovdje. Ovo mi je najbolja sezona otkad sam u Italiji, Como me otkupio od Genoe, tako da ću biti ovdje još barem tri godine. Ne želim ići nikamo, osjećam se sjajno ovdje, sve je nestvarno. Osjećam veliku podršku i ljubav navijača, bio sam na puno velikih stadiona, ali ovo je nešto posebno.

Como živi za nogomet...

- To je fascinantn­o. Dugo nisam osjetio ovakvu podršku, grad je blokiran na dane utakmica, ljudi su živjeli za ovaj rezultat još od 2002. kad je Como zadnji put bio u Serie A. Klub je u pet godina iz Serie D stigao do talijanske elite.

A klubom "vlada" Cesc Fabregas.

- On je po pitanju sportske politike broj jedan u klubu. Odlučuje o igračima, sve se njega pita. Još nema potrebnu licenciju, pa je klub doveo Osiana Robertsa, koji mu pomaže jer Fabregas ne može biti na klupi. Lani je još igrao za Como, nije stigao riješiti papirologi­ju, ali je bez dvojbe najvažniji čovjek kluba.

U klub je uključen i Thierry Henry!

na proslavi, pozdravio nas u svlačionic­i poslije utakmice. Na stadionu je bio i James Vardy, ne znam što je on radio ondje, ha, ha. U klubu rade odličan marketinšk­i posao, stalno nam na utakmice dolaze sportaši, glumci, pjevači... Fabregas je dao zanimljivo obećanje... - Vodi nas na Ibizu! U siječnju smo bili na pripremama u Marbelli, tad je počela ta zezancija. I nastao je dogovor da nas vodi na Ibizu ako uđemo u Serie A. Cijelo vrijeme to mu u šali "nabijamo na nos", pa je sad došao u svlačionic­u i rekao kako nas vodi tamo, da sve plaća - kaže Šemper. ■

- I on je bio s nama

 ?? ??
 ?? ?? ➤ Adrian Šemper ušao je s Comom u Serie A
➤ Adrian Šemper ušao je s Comom u Serie A
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia