24sata

‘ZAGREBAČKO­M’

U drugoj sezoni serije ekipi se pridružio i Rade Šerbedžija, koji igra glazbenog menadžera

- Piše: DAVOR LUGARIĆ

sjajna, baš uživam u svemu. Ima i puno pjevanja, a Mirjana Bohanec Vidović ne samo da fantastičn­o pjeva, ona je i vrhunska glumica - objasnio nam je Rade.

Neki iz ekipe vjeruju da bi druga sezona mogla nadmašiti prvu...

- To bi bio velik uspjeh jer prva je odlična. Nakon "Dnevnika velikog Perice" Šerbedžija ima koncert, pa onda ljeto na

1

2

Rade glumi Eddyja Fullera, glezbenog menadžer, a inače gastarbajt­era

Naš novinar u razgovoru s glumcem Šerbedžija je nedavno snimao u Americi Pjer Meničanin prije nego što će ga zaliti kantom boje

4

Brijunima i njegov Teatar Ulysses. Prvo ima koncerte u Samoboru i Ljubljani, a od srpnja smo na Brijunima. - Pripremamo ove sezone 'Prosjačku operu' Bertolta Brechta, u koprodukci­ji s kazalištem Gavella - najavio je Rade, pogledao na sat pa se ispričao:

- Uskoro počinje utakmica Dinamo - Rijeka, Moram to pogledati...

Rade je krenuo gledati prvu utakmicu finala hrvatskoga

Kupa, a ekipa je nastavila snimanje. U jednoj je sceni i Pjer Meničanin, u prvoj sezoni strogi policajac, kojem se karijera "malo strmoglavi" pa u zadnjoj epizodi na glazbenom festivalu na vratima "kida" ulaznice. I u drugoj je sezoni, u sceni su ga polili kantom boje.

biti jogurt, ali ne, oni su imali dvije kante prave bijele boje. No ako se na vrijeme istuširaš toplom vodom,

- Mislio sam da će

3 sve ide dolje - govorio nam je Meničanin dok je iz kose uklanjao zadnje ostatke boje.

- Nekako mi se čini da je ležernije nego prve sezone, a onda se bojim da ne dajemo sve od sebe. No čini mi se da je ipak sve u redu, svi se trudimo. Ja sam se potrudio i tekst zapamtiti našalio se Meničanin. Utakmica je završila, bez golova, Rade se vratio na set u Gajevoj ulici, a pridružio im se i Dušan Bućan. Žnida iz prve sezone "pokretač" je karijere velikog Perice.

A "radom i poštenjem"

počinje u drugoj sezoni. Naravno, na koga će naletjeti nego na glazbenog menadžer Eddyja Fullera... - Super je glumiti s Radom, baš je dobro. Radnja je u novoj sezoni malo ispreplete­na, siguran sam da će druga sezona biti dinamičnij­a - dodao je Bućan.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia