Express

SPOJILI NESPOJIVO: Choda, Fil Tilen i Stoka napravili brutalan rap hit

-

skom nivou”. Evo što je o pjesmi rekao njezin autor i jedan od izvođača - Fil Tilen.

- Pjesma je rađena iznimno profesiona­lno i na nivou, a refren koji imamo hrvatski hip-hop još nije doživio, bez pretjeriva­nja. Ista je stvar i s mojim versom, tehnički je na svjetskom nivou. Stoka je standardno genijalan, baš kao i Choda - rekao je Fil.

Spot za pjesmu sniman je na atraktivni­m zagrebački­m lokacijama, a sad dok slušate novu pjesmu, prijave za isti taj talent show koji pjesma najavljuje su završile! Već znamo neka od imena finalista “Rap Campa”, a mentori i članovi žirija, Stoka, Fil Tilen i poznati slovenski producent Raay, jako su uzbuđeni oko početka pravog showa. Pravog natjecanja koje tek slijedi.

- Jako sam sretan zbog projekta. Na hrvatskoj sceni puno je kvalitetni­h repera za koje mi ne znamo. Ukupno je bilo više od 400 prijava, što je impresivna brojka. Slušao sam prijave i nisam mogao vjerovati, to su dečki jedan bolji od drugog. Puno je prijava iz Slovenije, Bosne i Hercegovin­e te Srbije. Izašli smo iz okvira Hrvatske i drago mi je zbog toga - izjavio je Stoka. Natjecatel­jski dio showa počinje 31. listopada, kad izlazi prva epizoda na JoomBoos YouTube kanalu. Jeste li spremni vidjeti tko se sve prijavio, kakvi su kandidati i tko su nove nade domaće hip-hop scene?

Ako niste, pripremite se.

Ubrzo kreće spektakl, a mentori su složni da su kandidati vrhunski talenti koje je samo trebalo otkriti.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia