Express

PRVA EPIZODA ‘RAP CAMPA’ RASTURA: Više od 350.000 pregleda u samo tjedan dana

- Piše: VLATKA ERNEČIĆ

Nakon dugih i napornih priprema te iščekivanj­a, prva epizoda prvog hip-hop talent showa u regiji, “Rap Campa”, izašla je zadnji dan u listopadu i srušila poneki rekord. Epizoda, koja je izašla na YouTube kanalu JoomBoosa, u samo 24 sata pregledana je više od 200.000 puta, a dosad je već sakupila i više od 350.000 pregleda.

Ovo je uspjeh koji se može mjeriti s velikim boomom koji je izazvala najavna pjesma ovog talent showa, “S.O.S.” Fila Tilena, Marina Ivanovića Stoke i youtubera Chode, koja je u manje od tjedan dana nakon izlaska na YouTubeu sakupila više od milijun pregleda, a danas ih ima više od 1,600.000. Uz to pjesma je danima bila na vrhu trendinga u cijeloj regiji. U prvoj epizodi 12 najboljih kandidata predstavil­o se publici te su saznali tko je u čijem timu. Mentori,

Stoka, Fil Tilen te slavni slovenski producent Raay, odabrali su kandidate u koje najviše vjeruju u svoje timove, koje su nazvali karakteris­tično vlastitim osobnostim­a. Raayev tim zove se “TNTeam”, Stokin tim zove se “Incident”, a Tilen je svoj tim prozvao timom “Outsider”. Svatko od kandidata već je u prvoj epizodi vidio što znače red, rad i disciplina, a u nastavku natjecanja još će se više upoznati s navedenim pojmovima.

Osim kandidata i mentora, u prvoj epizodi pojavile su se još neke velike zvijezde koje publika danas obožava. Među njima su popularni srpski reper Stefan Đurić Rasta, YouTube zvijezda Balkana, Baka Prase te popularna splitska youtuberic­a Ela Jerković, koji zajedno imaju više od tri milijuna pratitelja na društvenim mrežama.

S obzirom na to da je već prva epizoda naišla na ovoliko oduševljen­je te postigla ovako vrhunske brojke, ostatak showa bit će zasigurno ogroman spektakl. Tek sad kreće pravo natjecanje, glasovanje publike, ispadanje, “krv, znoj i suze”, a tko će najdulje izdržati i tko će se pokazati dostojnim pobjede i ugovora u vrijednost­i 100.000 kuna, tek nam ostaje vidjeti. Iako to nećemo doznati još tako skoro, već u jučerašnjo­j epizodi doznali smo tko ne nastavlja natjecanje. A za sve preostale, nek’ se rime nastave! Pratite nove epizode i nove avanture kandidata svakog četvrtka u 12 sati na JoomBoos YouTube kanalu.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia