Express

LOVAC NA UHLJEBE U HRVATSKOJ NEĆE OSTATI BEZ POSLA

Argumenti s mreže

-

U prošlom broju Expressa objavili smo novo otkriće lovca na uhljebe, vijećnika iz Oroslavja, Viktora Šimunića. Kako je izračunao, u Hrvatskoj na jednog birača dolazi deset članova biračkih odbora, koji dobivaju i po 3200 kuna da prebroje - jedan glas. O izbornim apsurdima na Facebook stranici Expressa razvila se žustra rasprava.

Uvijek jedni te isti sjede za kutijama, a nadgledaju takvi da jedva stoje i imaju 90 godina, umjesto da daju studentima i mladima koji ne mogu naći posao u ovoj krizi.

K. Š.

Lovac na uhljebe neće nikad ostati bez posla kod nas...

A. R.

Dolazi sve na naplatu, infrastruk­tura se raspada, šume uništavaju zaradi profita, prirodne resurse prodaju itd. To je cijena korumpiran­ih uhljeba na svim važnijim pozicijama.

G. Č.

Pa kad na izborima imamo 168 registrira­nih stranaka, nikakvo čudo. Ali je čudo da na jednoj listi te takozvane stranke nema ni jednoga glasa, nositelj liste nije ni sam za sebe glasao.

K. P.

Pridružite se raspravi na stranici fb.me/express.hr i recite nam treba li u Hrvatskoj smanjivati broj biračkih mjesta i članova te hoće li to pomoći u smanjivanj­u uhljebničk­og mentalitet­a u našem društvu.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia