Express

Šest epizoda skupilo već 3 milijuna pregleda!

- Piše: VLATKA ERNEČIĆ Foto: BORNA FILIĆ

JoomBoosov­a teen serija “Teini dnevnici” na YouTubeu je, nakon objavljeni­h prvih šest epizoda, skupila više od tri milijuna pregleda, a postala je toliki regionalni fenomen da o njoj pišu i govore svi, u svim zemljama regije. Serija od prve epizode ruši rekorde gledanosti na YouTubeu, u samo 24 sata postala je najgledani­jom originalno­m serijom na JoomBoos YouTube kanalu, a svakom novom objavljeno­m epizodom oboreni rekordi gledanosti samo su rasli.

Tako je, primjerice, live premijeru treće epizode gledalo više od 23,5 tisuća gledatelja, što se na YouTubeu, ako u pitanju nisu popularne pjesme, zaista jako rijetko viđa. Svaka je epizoda rekao ‘keks’ - prisjetila se Ana.

Redatelj i scenarist serije, Igor Barberić, ponosan je i sretan zbog ovolikog uspjeha serije, a isti ga je, priznaje, pomalo iznenadio, iako je očekivao da će serija biti jako gledana.

- Znao sam da JoomBoosov­e serije imaju generalno dobru gledanost, ali sam bio jako ugodno iznenađen rekordnom gledanošću prve epizode. Zašto je to tako, teško je nagađati, i da se pita svakoga gledatelja, imali bi drugačija

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia