Glas Slavonije

Šteta Prometna nesreća na Strossmaye­rovoj zaustavila tramvaje

- V.T.

U Strossmaye­rovoj ulici u Osijeku, u subotu navečer, oko 23 sata, dogodila se nesvakidaš­nja prometna nesreća zbog koje je tramvajski promet bio u zastoju do iza ponoći. Kako neslužbeno doznajemo, osoba koja je upravljala automobilo­m oštetila je nekoliko parkiranih vozila, među kojima, navodno, i dva teretna. Prometna se dogodila malo prije 23 sata, a policijski očevid, prema neslužbeni­m informacij­ama, trajao je do oko ponoći.

U tom vremenu stajali su i tramvaji osječkog GPP-a, jer jedno je vozilo bilo na tračnicama osječkog tramvaja. Iz priopćenja policije o prometnim nesrećama u Osječko-baranjskoj županiji u protekla 24 sata, doznaje se da u subotu nije bilo ozlijeđeni­h osoba, pa je tako i ova prošla samo s materijaln­om štetom.

–U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentira­no je osam prometnih nesreća u kojima je nastala materijaln­a šteta. Tri prometne nesreće dogodile su se na području Osijeka, dvije na području Našica te po jedna na području Đakova, Belišća i Belog Manastira – stoji u policijsko­m priopćenju medijima.

Kako nam je javio čitatelj, četiri vozila oštećena su u prometnoj nesreći na Strossmaye­rovoj, tri su bila parkirana, a jedno u pokretu. Iz fotografij­a je vidljivo da su i dva kombija oštećena, pa se očekuje i šteta sukladno s posljedica­ma.

n

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia