Glas Slavonije

Zdravko je krenuo na Osječki pješački put. Pridružite mu se!

- I.A.

Gradski savez za sportsku rekreaciju “Sport za sve” Osijek organizira u nedjelju, 3. listopada, događaj pod nazivom “Zdravko je krenuo na Osječki pješački put”, u koji je i ove godine uključeno Hrvatsko planinarsk­o društvo Bršljan-jankovac sa svojom manifestac­ijom “Osječki pješački put”. Predviđeno je da se sudionici okupe na Trgu Ante Starčevića od 8 do 9 sati, kada će se krenuti na put koji uključuje pet kontrolnih točaka: Trg Ante Starčevića, Trg Sv. Trojstva, restoran Copacabana, ZOO Hotel i Udičarski dom Josipovac.

Očekivano je trajanje pješačenja tri i pol sata, a sudionike će na cilju dočekati besplatan obrok (obavezno ponijeti vlastitu posudu i pribor za jelo) i pića po prigodnim cijenama. Povratak je u vlastitom aranžmanu ili pješice u pratnji vodiča.

Zbog organizaci­je i planiranja broja obroka obavezne su prijave za sudjelovan­je do četvrtka, 30. rujna, u 19 sati na redovitom sastanku HPD-A Bršljan-jankovac u prostorija­ma na Trgu Ante Starčevića 4 ili preko Facebook stranice “Sport za sve Osijek”. n

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia