Glas Slavonije

Ambicije ima i slavonska šestorka

- ■ ■

Najbolje što hrvatska odbojka ima u kadetskoj konkurenci­ji, okuplja se od petka do nedjelje u Bibinju i Zadru. Završnicu državnog prvenstva izborilo je 16 klubova kod djevojčica i osam kod dječaka. Kadeti su odradili i 13 utakmica u sklopu jedinstven­e lige, a osam najboljih izborilo je prigodu boriti za se odličja. Ligaški dio najbolje je odradila Mursa-osijek, uvjerljivo i bez poraza osigurala je status prvog nositelja. U završnoj skupini igrat će protiv Siska, Splita i brodske Marsonije, koja je zauzela peto mjesto u osnovnom dijelu sezone. U drugoj skupini su Mladost, Zadar, Rijeka

Marin će otvoriti priredbu u Areni Zagreb. Nikada nije nastupao pred većim auditorije­m.

- Gledam baš, prodaja ulaznica ide jako dobro, ostale su one skuplje. Nastupati u velikim dvoranama san je svih boraca. Naravno da se veselim tome, ali, iskreno, nisam opterećen i nikada prije meča ne razmišljam na način "koliko me sad ljudi gleda". Ako pobijedim, bit će to sigurno draža pobjeda, kad je ostvarena pred toliko gledatelja.

Imati će i svojih navijača. - Rezerviral­i smo jedan kombi, a doći će ih puno i osobnim automobili­ma. Stiže moja ekipa iz Retfale, prijatelji iz Osijeka, bratova starija ekipa, naravno i članovi obitelji, ujak, bratić. Ima nas dosta Mikulića, ha-ha. Pokušali su svi uzeti ulaznice na istom dijelu tribine da zajedno navijaju.

Od posljednje­g meča prije ovoga nedjeljnog­a prošlo je pet mjeseci. Što poslije?

- Ako pobijedim, nagradit ću se junk foodom. Slijedi malo odmora. Tjedan iza sam na Drito iz Osijeka, trap-festivalu, na kojem će nastupiti i moj brat (umjetničko­g imena Massimo Savage, nap. a.). A onda slijedi sve što sam prošao i sada. Prvo stvaranje baze što se tiče snage i tehničkog dijela, a kad se bude dogovorila sljedeća borba i kako se ona bude bližila, slijede i sparinzi - zaključio je osječki MMA borac.

Mikuliću će to biti četvrti nastup na FNC priredbi, a dosad ima stopostota­n učinak, četiri pobjede

i Croatia, a najbolji dvojac iz svake ide u polufinale. “Mursaši” su aktualni viceprvaci. Kod odbojkašic­a, Regija Istok ima četiri predstavni­ka. U A skupini je Ferivi Višnjevac, zajedno s Gornjom Vežicom, Splitom i Olimpikom. U B skupini, Baranja će igrati protiv Rijeke CO, Dinama i Kaštela, dok je Osijek u C skupini zajedno s Mladosti, Dubrovniko­m i Pulom. U sklopu D skupine, Belišće će odmjeriti snage sa Ribola Kaštelom, Umagom i Kitro Varaždinom. U četvrtfina­le idu po dvije prvoplasir­ane ekipe, a među osam očekujemo i slavonske predstavni­ke. N.B.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia