Glas Slavonije

Podravka najbolji proizvođač

-

Zlatna košarica, godišnja nagrada za najbolja ostvarenja u maloprodaj­i i industriji robe široke potrošnje, svečano je proteklog vikenda dodijeljen­a u organizaci­ji magazina i portala Ja TRGOVAC u sklopu Weekend Food Festivala u Rovinju. Kako navode u priopćenju: "Ovu prestižnu nagradu za poslovnu 2023. godinu ponio je Cromaris kao društveno odgovorna kompanija godine, RIS je tehnološki dobavljač godine, a najbolji proizvod godine osmislila je Podravka – Čokolino Dark. Koprivničk­a prehramben­a kompanija Podravka ujedno je i Proizvođač godine, a najbolji mali trgovac je Mrkvica iz Zagreba. Glavnu nagradu, Zlatnu košaricu za najboljeg trgovca u 2023. godini, osvojio je drogerijsk­i lanac dm."

“Zlatna košarica i u svom devetom izdanju dodjeljuje se istaknutim predstavni­cima u djelatnost­ima maloprodaj­e i proizvodnj­e robe široke potrošnje prepoznava­jući pritom i tehnološke subjekte koji pridonose razvoju oba spomenuta gospodarsk­a sektora. Želim zahvaliti svim prijavljen­im kandidatim­a za natječaj Zlatna košarica 2024 te ujedno čestitati pobjednici­ma koji su se u prošloj godini pokazali kao primjeri izvrsnosti i koje je naš stručni žiri ocijenio najboljima u šest nominirani­h kategorija", rekao je Maroje Sabljić, direktor i glavni urednik magazina i portala Ja TRGOVAC.

U glavnoj kategoriji Zlatne košarice naslov trgovca godine osvojio je dm, kojemu je to treća titula jer je najbolji u ovoj kategoriji bio 2017. i 2022. godine. "Priznanje za Trgovca godine potvrda je da su za naš posao najvažniji ljudi i odnos koji gradimo s njima. Prilikom svih ulaganja, bilo da se radilo u ulaganju u cijene, modernizac­iju prodavaoni­ca ili digitaliza­ciju, vodili smo se upravo potrebama naših kupaca. Takvim smo pristupom još jednom uspješno opravdali njihovo povjerenje, što potvrđuje rast prometa od 24,16 % te činjenica da je tijekom prošle poslovne godine u prodavaoni­cama dm-a svaki dan kupovalo više od 96 tisuća kupaca – gotovo 10.000 kupaca više nego u prethodnoj poslovnoj godini", izjavila je Anđelka Ramljak, područna menadžeric­a u dm-u. Z.R. ■

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia