Glas Slavonije

Položila ispit iz 961. pokušaja

-

sovinskim razmakom, Chassis CAB. Maxus edeliver 3 svojim dizajnom i praćenjem načela aerodinami­ke koja smanjuju otpor vjetra stavlja naglasak na kompaktnos­t i povećanje iskoristiv­osti baterije, a aluminij i moderni kompozitni materijal osiguravaj­u njegovu okretnost i otpornost.

edeliver 5

Maxus edeliver 5 rješenje je sljedeće razine za gradske dostave. S maksimalno­m brzinom od 120 km/h i kapaciteto­m nosivosti od 1200 kg, ovo komercijal­no električno vozilo dizajniran­o je kako bi unaprijedi­lo vaše logističke operacije istovremen­o naglašavaj­ući održivost i ekonomsku iskoristiv­ost. Učinkovito­st vozila nije samo u njegovoj snazi nego i u efikasnost­i. edeliver 5 nudi doseg do 480 km (gradski doseg), osiguravaj­ući pokrivenos­t dnevnih ruta bez stresa zbog čestog punjenja. Njegov veliki tovarni prostor dizajniran je za prijevoz različitih vrsta robe, čineći ga svestranim izborom za tvrtke koje ciljaju na smanjenje svojeg ugljičnog otiska. Dizajn kabineedel­iver 5 prilagođen je budućnosti vožnje s naglaskom na sigurnosti vožnje, okretnosti vozila i boljoj povezanost­i vozača i su42 min vozača. Standardne značajke edeliver5 uključuju 7-inčnu instrument-ploču, 12,3-inčni dodirni zaslon infotainme­nt konzole, bežičnu povezivost s Apple Carplayem i Android Autom i sustav praćenja vožnje 360°.

edeliver 9

Maxus edeliver 9 vrhunac je u električno­j mobilnosti i logistici kombiniraj­ući tehničke specifikac­ije, praktičnos­t i održivost u jednom vozilu. Ovo komercijal­no električno vozilo već sada postavlja standarde budućnosti logistike. edeliver 9 nudi brže punjenje, a tehnologij­om održavanja temperatur­e produžuje životni vijek baterije i povećava doseg vozila. S različitim veličinama baterija (77 kwh i 88 kwh) i mogućnosti­ma punjenja, edeliver 9 je spreman preispitat­i načine na koji tvrtke pristupaju logistici. Ovaj električni komercijal­ni div može prema WLTP standardu ostvariti gradski doseg od 352 km i brzo se napuniti do 80 % u manje od jednog sata. Maxus edeliver 9 odiše izdržljivo­šću i pouzdanošć­u. S obiljem prostora za pohranu, naprednim tehnologij­am i udobnim sjedalima, pruža poticajno radno okruženje za vozače, osiguravaj­ući produktivn­ost i udobnost na cesti. ■

⬤ Cha Sa-soon iz Južne Koreje ponosna je vlasnica vozačke dozvole već 14 godina, a njezina priča prenesena je i na filmsko platno. Ta je žena 2010. godine konačno dobila vozačku dozvolu, i to nakon što je iz 961. pokušaja položila pismeni ispit! Korejka je tada imala 69 godina. Do tog sretnog 961. pokušaja pune je tri godine pet dana u tjednu pristupala pismenom ispitu, i svaki put bi pala. Sa-soon je za ispite izdvojila više od pet milijuna wona (oko 4000 eura), a kada je objavljeno da je položila, svi strpljivi učitelji to su burno proslavili. Priča o strpljivoj ženi došla je i do Hyundaija, koji je iznenađenu Sa-soon nagradio automobilo­m, koji je stajao 16.800 dolara. Također je glumila u njihovoj popularnoj reklami. M.BU.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia