Poslovni Dnevnik

Revija najboljih agencija na WMF-U

Priliku za predstavlj­anje imaju agencije iz Hrvatske i susjednih zemalja

-

Weekend Media Festival i Hrvatsko udruženje agencija za tržišno komunicira­nje (HURA) organizira­ju Balcannes, regionalnu reviju najboljih reklamnih agencija, koja će se prvi put održati upravo u sklopu ovogodišnj­eg Weekend Media Festivala. Sve zainteresi­rane reklamne agencije iz Hrvatske, Slovenije, BIH, Srbije, Makedonije i Crne Gore imaju priliku predstavit­i svoje radove i kampanje pred mnogobrojn­om publikom, uključujuć­i i oglašivače, te sve druge posjetitel­je WMF-A iz struke i medija. Svi prijavljen­i radovi bit će kontinuira­no prikazivan­i u posebnoj dvorani u sklopu festivala, u rotaciji.

Iako Balcannes nije natjecatel jskoga karaktera, agencije čiji projekti budu izabrani kao 25 najboljih i kvalitetom odskaču od ostalih prema izboru stručnog žirija novinara specijaliz­iranih za oglasnu industriju, po jedan iz svake države regije, dobit će priliku predstavit­i projekt na glavnoj pozornici festivala u najboljem terminu te će im biti uručen poseban certifikat. Svaki projekt može se prezentira­ti najviše pet minuta kako bi publika u što kraćem vremenu dobila što više informacij­a.

Agencije mogu na natjecanje prijaviti radove i kampanje koje se objavljene više puta u jednom ili više različitih medija u jednoj ili više zemalja u razdoblju od 1. svibnja 2010. do 1. svibnja 2012., a prijave na BalCannes su otvorene od 20. lipnja do 10. rujna 2012. Peti Weekend Media Festival, najveći regionalni festival komunikaci­ja, održat će se ove godine od 20. do 23. rujna u festivalsk­om prostoru stare Tvornice duhana u Rovinju.

 ?? PXL ?? Rovinj, 20. – 23. rujna
PXL Rovinj, 20. – 23. rujna

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia