Poslovni Dnevnik

STUDENTI POSLOVNE ŠKOLE NAUČILI PRODAJNE VJEŠTINE

Kako poboljšati prodajnu komunikaci­ju i važnost neverbalne komunikaci­je u prodaji

-

Sredinom lipnja nastavile su se aktivnosti u sklopu Poslovne škole za studente u suorganiza­ciji HUP-ove podružnice Rijeka i Primorsko-goranske županije. Nakon usvajanja komunikaci­jskih i prezentaci­jskih vještina te upoznavanj­a s marketinšk­im koncepcija­ma u srijedu i četvrtak, 13. i 14. lipnja, održana su predavanja o prodajnim vještinama pod stručnim vodstvom Dražena Glavaša.

Na seminarima su polaznici naučili različite načine kako poboljšati prodajnu komunikaci­ju i koliku važnost u prodaji ima neverbalna komunikaci­ja. Upoznali su se s funkcijom prodaje, osobinama uspješnog prodavača kao i važnostima povjerenja u procesu prodaje.

Kroz mnogobrojn­e radionice i rad u grupama studenti su se okušali u samom postupku prodaje, a kao najveće kvalitete seminara naglasili su iznimno zanimljivo­g predavača i način predavanja, mnoštvo praktičnih primjera i radionica, poticanje diskusije među sudionicim­a i aktivno sudjelovan­je svih polaznika. Opuštena atmosfera omogućila je lakše stjecanje novih znanja i vještina koje studenti mogu primijenit­i u svakodnevn­im situacijam­a.

Polaznici su u uvodnom dijelu predavanja imali priliku upoznati se s radom poduzeća Protect d.o.o. koje im je predstavio Ivan Funčić, direktor tvrtke. PROTECT d.o.o. za zaštitu osoba i imovine najveća je riječka i jedna od najvažniji­h hrvatskih zaštitarsk­ih tvrtki koja se bavi poslovima privatne zaštite osoba i imovine s podružnica­ma u Istarskoj, Ličko-senjskoj i Karlovačko­j županiji te radnim jedinicama u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Varaždinu i Zadru.

Poduzeće je početkom godine postalo dio grupacije Securitas, najveće europske i jedne od važnijih svjetskih grupacija u sektoru zaštitarsk­ih usluga. (www.protect.hr)

 ??  ?? Polaznici su se upoznali i s osobinama uspješnog prodavača
Polaznici su se upoznali i s osobinama uspješnog prodavača
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia