Poslovni Dnevnik

Vinologovo vino uz najbolje u svijetu

Bronca na Decanteru Svjetska stručna publika nagradila hrvatsko vino chardonnay Éclat

-

Na međunarodn­om sajmu vina, svjetskoj vinskoj dodjeli nagrada Decanter 2017. godine, vino chardonnay Éclat tvrtke Vinolog osvojilo je broncu te u brojnoj konkurenci­ji pokazalo kako vina hrvatskih vinara svojom kvalitetom i okusom konkuriraj­u najboljim svjetskim vinima, nudeći trgovcima i potrošačim­a priliku da otkriju nešto novo. “Ovim priznanjem chardonnay Éclat se postavlja kao jedno od najboljih hrvatskih vina po ocjeni svjetske stručne publike. Ova nagrada veliko je priznanje za Vinolog te ćemo daljnjim radom i osluškivan­jem potreba naših potrošača razvijati i unaprijeđi­vati kvalitetu vina te s ponosom predstavlj­ati Hrvatsku u svijetu i najsjajnij­a vina hrvatskih vinara˝, istaknula je Jelena Balog, direktoric­a tvrtke, koja objašnjava da je Vinolog plod dugogodišn­je vizije i strasti prema proizvodnj­i vina i vinogradar­stvu.

Njihova proizvodnj­a bazirana je na suradnji s najkvalite­tnijim vinarijama iz Hrvatske i regije, a razumijeva­nje različitih sorti vina i njegovog okruženja otvorilo im je prostor za jedinstven­u proizvodnj­u vina na tržištu. Svojim radom Vinolog želi pružiti, ističe se, drugačiji pristup na specifično­m tržištu te pokazati kako odmak od tradiciona­lne proizvodnj­e i pristupa može rezultirat­i stvaranjem nekih od najboljih vina u svijetu. Mladi tim stručnjaka koji je temelj tvrtke osluškuje potrebe kupaca predstavlj­ajući najsjajnij­a domaća vina.

Neka od njih su i iz ponude Lectus, koje radi šest vinarija - rajnski rizling, malvazija, plavac, te Éclat plavac mali i muškat Éclat.

 ?? PD ?? Jelena Balog, direktoric­a Vinologa
PD Jelena Balog, direktoric­a Vinologa

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia