Poslovni Dnevnik

NOVA ULAGANJA

‘ANĐEO’ HRVOJE PRPIĆ UŠAO U MODNI WEBSHOP

- ANA MARIA FILIPOVIĆ GRČIĆ ana.maria.filipovic.grcic@poslovni.hr

Član CRANE-a će platformi za prodaju ženske odjeće pomoći i oko likvidnost­i i povećanja ponude i širenja

Član Upravnog odbora Hrvatske mreže poslovnih anđela (CRANE) i jedan od najpoznati­jih hrvatskih poslovnih anđela Hrvoje Prpić uložio je u domaću internetsk­u trgovinu ženskom odjećom Bonamie i time stekao u njoj 15postotni vlasnički udio. Do suradnje je došlo, kazao je u razgovoru za Poslovni dnevnik, nakon što mu je prišao jedan od osnivača Bonamieja Matko Huđ.

“Nakon neformalno­g povoda razgovora došli smo na temu Bonamieja gdje mi je Huđ otkrio da su on i partnerica Martina Jelić u potrazi za investitor­ima, nakon čega sam se ponudio da i sam budem dio te priče. Njihova tvrtka bilježi značajan rast, a kako bismo osigurali da se taj trend nastavi neometano, pomoći ću im oko likvidnost­i, kredita i svega što bude potrebno”, dodao je.

Bonamie je pokrenut prošle godine u listopadu, a u istoj su godini zabilježil­i i trostruki rast prometa. Na svojoj platformi nude najnovije svjetske brendove s, kako ističu osnivači, najboljom kvalitetom i prihvatlji­vim cijenama.

Dostava odjeće naručene s Bonamieja moguća je u gotovo svim zemljama svijeta, što je i jedan od razloga što su u godinu dana postojanja stekli gotovo 20 tisuća poklonika. Spomenuta će im investicij­a pomoći u povećanju ponude i širenju na nova tržišta, komentiral­i su Matko Huđ i Martina Jelić.

“Vjerujemo i da ćemo uz savjete Hrvoja Prpića ubrzati naše poslovanje te postati spremniji za predstojeć­e izazove”, dodali su. Prpiću, čiji je suvlasničk­i portfelj podosta raznolik, ovo nije prvo ulaganje u poslove vezane uz modnu industriju. Lani je uložio u Wemy, aplikaciju namijenjen­u mladima koja im pomaže u odabiru odjevnih kombinacij­a. Investiran­jem u proizvodne i inovativne tvrtke u vrlo ranom stadiju razvoja jedan je od načina na koje želi pomoći u stvaranju sve većeg broja uspješnih poduzetnik­a, poručuje Prpić.

 ??  ?? Suosnivači Bonamieja Matko Huđ i Martina Jelić te Hrvoje Prpić
Suosnivači Bonamieja Matko Huđ i Martina Jelić te Hrvoje Prpić

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia