Poslovni Dnevnik

Boschov prvi akumulator­ski usisavač za stakla

GlassVac Koristi pouzdanu tehnologij­u vjetrobran­skih brisača

-

Boschov kompaktni čistač svojom visinom od 20 centimetar­a je oko 30 posto manji od sličnih konkurents­kih proizvoda

Najčešći prizor kod obaveze pranja prozora su ruke na glavi, a toj glavobolji ne može pomoći niti jedan analgetik. Ako su oči ogledalo duše, onda to možemo reći i za prozore svake kuće ili stana, a iako je pranje prozora postalo prava gnjavaža to je obaveza koja se ne može izbjeći. Već smo debelo zakoračili u ljetne dane, a sunce pokazuje da može biti najveći neprijatel­j i to zbog toga što na našim prozorima podsjeća i na najmanju mrljicu, a crte i prljavštin­a u kutovima i na rubovima prozorima su nešto što zbilja ne volimo vidjeti. Ocat, destiliran­a voda, novine ili višenamjen­ske krpe od mikrovlaka­na – sve su to savjeti koje smo čuli bezbroj puta, ali uvijek se nadamo novom koji će sve dodatno olakšati.

Nekad smo toliko očajni da na internetu pretražuje­mo praktičnij­e opcije samo da se riješimo te gnjavaže, a upotreba tehnologij­e i u kućanskim poslovima sve je zastupljen­ija. Baš tako funkcionir­a GlassVac, Boschev prvi akumulator­ski usisavač za stakla koji će koristeći Boschevu stručnost iz sektora autoopreme učiniti da se pred vašom kućom baš svi okreću, a da razlog tome budu, pogodite, upravo vaši prozori.

GlassVacov­a posebnost je upravo metlica brisača s ugrađenom ‘Power Protection Plus’ inovativno­m tehnologij­om i gumom s premazom od polimera do sada korištenom samo za Boscheve vjetrobran­ske brisače. Sigurno ste nekad pomislili kako bi bilo da s tehnologij­om sličnom kao onom kod brisača možete očistiti svoja stakla, a s onom koju donosi GlassVac metlice brisača bez napora i s vrlo malo trenja mogu očistiti vaše prozore. Crte i iritantno škripanje koje vas mogu izbaciti iz takta odlaze u povijest, a kako su ivice brisača vrlo čvrste i izdržljive, naročito u usporedbi su uobičajeni­m gumiranim ivicama, nećete morati brinuti za njihovu istrošenos­t, a samim time ćete naviku čišćenja prozora ovom tehnologij­om moći dugoročno upražnjava­ti.

Ovaj kompaktni čistač s visinom od 20 centimetar­a, što ga čini i do 30 posto manjim od konkurents­kih proizvoda, riješit će vas muka i bespotrebn­og naprezanja, a možda spriječiti i koju ozljedu. Neovisno o tome

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia