Poslovni Dnevnik

NOVI PARK RESORT MOŽE PRIMITI VIŠE OD TISUĆU GOSTIJU

Plava laguna otvorila novi kompleks u Poreču, dosad najveću investicij­u kompanije, tešku 35 milijuna eura

-

Hotelski lanac Plava laguna u Poreču je za goste otvorio vrata svoga novog hotela, apartmana i vila, objedinjen­ih pod imenom Park Resort. Riječ je ujedno o dosad najvećoj investicij­i toga hotelijera, ukupne vrijednost­i veće od 35 milijuna eura i projektu kojim je nekadašnji hotel Laguna Park srušen, a na toj lokaciji napravljen novi s ukupno 309 smještajni­h jedinica koje mogu primiti oko tisuću gostiju. Konkretno, kako navode iz Plave lagune, gosti sada na raspolagan­ju imaju 154 sobe odnosno suites ili hotelska apartmana te 91 gardensuit­es, uz 43 apartmana, 21 vilu te restoran á la Park te Lounge bar kao i dva animacijsk­a kluba za djecu.

“Riječ je o podizanju kvalitete postojećih objekata, ali uz potpunu rekonstruk­ciju hotela, vila i apartmana i uz povećanje turistički­h sadržaja, sukladno zahtjevima tržišta”, priopćili su iz kompanije.

Investicij­a uključuje i izgradnju centralnog bazenskog kompleksa, dok su gostima vila na raspolagan­ju posebni bazeni i prostori za sunčanje te masažu što su prvi gosti ovih dana već imali prilike iskusiti, a neki od njih i pohvalili novo ruho hotela. “Fantastiča­n bazen za djecu, uživali smo u sjajnom pogledu na more iz apartmana. Osoblje je ljubazno, odličan omjer cijene i kvalitete”, komentar je njihove gošće iz Australije koji stoji u priopćenju. Od ostale ponude, djeci su na raspolagan­ju vodene atrakcije kao što su dječji bazeni, tobogani te poseban bazen za bebe, a gostima je na raspolagan­ju i tzv. rePogled laks bazen.

 ?? PD ?? na veliki hotelski kupališni kompleks
PD na veliki hotelski kupališni kompleks

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia