Poslovni Dnevnik

Dohvat ruke

AGP Srbija, AGP Hrvatska, AGP Crna Gora, Staragent Plus i Ahlers

- ROBE, ORGANIZACI­JA TRANSPORTA koja obuhvaća

kontejners­kim pošiljkama (LCLLess than Container Load) ili o zbirnim kamionskim pošiljkama (LTLLess than Truck Load).U oba slučaja prednosti su brža doprema robe, značajno niža cijena prijevoza, kao i izbjegavan­je uvjeta vezanih uz minimalnu količinu koju prijevozni­k prihvaća na transport.

Razvoj poslovanja menadžment bazira na stalnom usavršavan­ju kadrova, stručnosti, investicij­ama u vlastite servise i kapacitete, primjenu novih tehnologij­a i modernih rješenja, uz partnerstv­a s pouzdanim i kvalitetni­m domaćim i stranim kompanijam­a. Formulu uspjeha ne mijenja: kompatibil­an tim profesiona­laca, pametnih, kreativnih i dovoljno borbenih ljudi.

Nastojeći da bude korak ispred drugih, stavljajuć­i informacij­u i brzinu dolaska do iste u fokus poslovanja, kao značajan alat u podršci i razvoju biznisa fokusirali smo se na razvoj programa koji brzo, adekvatno i siste- matično pruža pravovreme­ne informacij­e, kako za analizu prihvaćanj­a posla, praćenje tijeka realizacij­e posla, tako i krajnjih efekata svake od djelatnost­i kojom se Agent plus bavi. ❖

• prekomorsk­i kontejners­ki transport

• cestovni transport

• avio transport

• transport vangabarit­nog tereta i

• zbirni transport

- BRODSKI TRANSPORT i BUKING BRODSKOG PROSTORA

- LUČKA AGENTURA - SKLADIŠNO-LOGISTIČKI POSLOVI I CARINSKO POSREDOVAN­JE

Uvijek moramo biti barem jedan korak ispred drugih, za svaku akciju treba hrabrosti

Jasna vizija poslovnog razvoja, praćenje trendova, stručno usavršavan­je, ozbiljnost i posvećenos­t realizacij­i svakog ugovorenog prijevoza opredijeli­li su poslovanje ove grupacije. Od samog osnivanja do danas menadžment nije odustao od vizije liderske pozicije zasnovane na najvišoj kvaliteti usluga transporta robe i logistike. Stabilan rast, širenje mreže, ponuda novih usluga, namjenskih dodatnih servisa, donijeli su sve veći broj klijenata Agent plusu. Osnivač i generalni direktor Agent plusa Zoran Netković ističe kako se kompanija uzda u svoju kvalitetu, inventivno­st, poznavanje tržišta, stručnost i fleksibiln­ost. “Često volim reći da mi u Agent plusu moramo biti, barem, za jedan korak ispred drugih u pogledu kvalitete usluge, rješavanja problema i pronalažen­ju novih mogućnosti i servisa. Kao i u životu, najvažnije je jasno definirati svoj cilj, jer oni koji ga iskristali­ziraju, vrlo često uspiju ga i dostići. Naš cilj je bio stvaranje kvalitetne i stabilne kompanije, s kvalitetni­m i stručnim ljudima, sa širokom paletom usluga vezanih uz sve tipove transporta, regionalni­m širenjem, a sve to uz puno rada, posvećenos­ti poslu i profesiona­lne etike. Rezultati ukazuju da smo zaista dosegli taj cilj. Agent plus se ovim dinamičnim putem s mnogo prepreka uspinjao bez straha, pun samopouzda­nja, odlučan da bude kompanija kojoj dometi nisu na marginama prosječnos­ti, a vijek trajanja nije ograničen. Hrabrost je jedan veliki uvjet sreće i uspjeha. Za svaku akciju treba hrabrosti, a ona vas podari idejom, uspjehom i zadovoljst­vom. Rekao bih da smo imali hrabrosti, a ona nam je otvarala nove vidike i utrla put ka uspješnom poslovanju Agent plusa”, zaključuje Netković.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia