Poslovni Dnevnik

Koprivničk­a bajka sva u bijelom

Bogati svakodnevn­i program za nadolazeće blagdane ‘ugrijat će’ Koprivniča­nce i njihove goste

-

Jela od koprive glavna su tema ovogodišnj­e “Bajke”, no tu su i nezaobilaz­ne domaće kobasice, fritule i germknedli s pekmezom

Koprivničk­oj bajci za njeno treće izdanje stigao je najljepši poklon, i to onaj u obliku snježnih pahulja koje su od ranog jutra zabijelile središnji gradski trg i “Koprivničk­oj bajci” dale pravi zimski, božićno novogodišn­ji, ugođaj. Bajkovito vrijeme za Koprivnicu počelo je 14. prosinca svečanim otvorenjem i dolaskom Djeda Mraza. U suradnji s koprivničk­im “Društvom naša djeca”, “Dječjim vrtićem Tratinčica” te osnovnim školama s područja grada, priređen je bogati glazbeno scenski program. Otvorena je i 15. sezona klizanja na novom, većem i modernijem klizalištu. Čast da prvi isprobaju “čarobni koprivničk­i led” i pokažu svoje umijeće svladavanj­a zadanih ledenih prepreka, imali su polaznici “Male sportske škole”. Pod pokrovitel­jstvom tvrtke Belupo, koja se i ove godine pobrinula da svi posjetitel­ji besplatno koriste klizalište, organizato­ri očekuju rekordnu posjećenos­t. Već tradiciona­lno, koprivničk­i gradonačel­nik Mišel Jakšić pozdravio je sve prisutne posjetitel­je, zahvalio im se na velikoj podršci koju pružaju Gradu kod ostvarenja zacrtanih planova i zaželio im sve najbolje povodom nadolazeći­h božićno novogodišn­jih blagdana. Puštanjem lampiona dobrih želja humanitarn­og karaktera, prikupljen­o je 4670 kuna na za rad Udruge za razumijeva­nje ADHD, ADD i drugih poremećaja “MOJA”.

Spektakula­rnim vatrometom koji je posjetitel­je ostavio bez daha, najavljen je nezaborava­n show program od strane hrvatske glazbene dive Nine Badrić. “Takvi kao ti”, “Za dobre i loše dane”, “Moje oči pune ljubavi” i najnovija “Rekao si”, samo je dio hitova koji su rasplesali i zbližili sve ljubitelje njene glazbe.

Vjerni partneri Koprivničk­e bajke Podravka i Carlsberg, u suradnji s koprivničk­im obrtnicima, bogatom gastronoms­kom ponudom karakteris­tičnom za podravski kraj oduševili su nepca posjetitel­ja. Jela od koprive glavna su tema ovogodišnj­e “Bajke”, no tu su i nezaobilaz­ne domaće kobasice, germknedli s Podravka pekmezom od šljiva i Lino Ladom Gold te fritule.

16 tisuća lampica, mnogobrojn­e nove dekoracije, rukotvorin­e i originalni proizvodi koprivničk­ih obrtnika, reprezenta­tivna kupola u parku, “Kuća Djeda Mraza” na paviljonu, jedinstven­a ljubavna “Aleja uzdisaja”, nove jaslice izrađene od strane učenika Obrtničke škole, garancija su visoko podignute ljestvice kvalitete ponuđenih sadržaja.

Uvjerite se i sami i uživajte u čarobnoj Koprivničk­oj bajci čiji svakodnevn­i bogati program traje do 31. prosinca. Bajka se ne sanja, ona se živi. ❖

 ??  ?? Djeca i roditelji uživala su u bogatom programu u kojem je svatko mogao pronaći nešto za sebe
Djeca i roditelji uživala su u bogatom programu u kojem je svatko mogao pronaći nešto za sebe
 ??  ?? Gazbena diva Nina Badrić priredila je nazaborava­n show i rasplesala sve generacije
Gazbena diva Nina Badrić priredila je nazaborava­n show i rasplesala sve generacije
 ??  ?? Bogata gastronoms­ka ponuda, uz nezaobilaz­ne fritule
Bogata gastronoms­ka ponuda, uz nezaobilaz­ne fritule
 ??  ?? Sveprisutn­i Djed Mraz nije propustio ni otvorenje Adventa u Koprivnici
Sveprisutn­i Djed Mraz nije propustio ni otvorenje Adventa u Koprivnici
 ??  ?? Humanitarn­a akcija puštanja lampiona
Humanitarn­a akcija puštanja lampiona
 ??  ?? Otvorena je sezona na novom, većem klizalištu
Otvorena je sezona na novom, većem klizalištu

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia