Poslovni Dnevnik

Miodrag Kostić otvorio još jedan hotel na Kopaoniku

Zimski turizam Gorski Hotel & Spa ima 97 luksuznih soba i 21 apartman

-

Kompanija MK Resort koja posluje u sastavu MK Groupa Midraga Kostića priopćila je krajem prošlog tjedna da je otvorila još jedan hotel na Kopaoniku.

Gorski Hotel & Spa smješten je u blizini skijaške staze Malo jezero. Hotel s četiri zvjezdice prostire se na devet razina, ima 97 luksuznih socentar. ba i 21 apartman, navodi se u priopćenju. U sklopu hotela Gorski Hotel & Spa djeluje ekskluziva­n “a la carte” restoran i restoran za skijaše, a tu su i spa centar, zatvoreni bazen s pogledom na skijašku stazu, saune, tursko kupatilo, ruska banja, ledena fontana, slana soba, kao i veliki izbor spa tretmana i moderan fitness U kompleksu postoji i kongresni centar s 470 mjesta i multifunkc­ionalnom dvoranom od 470 četvornih metara.

“Gorski Hotel & Spa je prvi hotel u kojem je kompanija MK Resort omogućila full service menadžment, a cilj kompanije je da u sljedećem razdoblju ima više takvih objekata na ekskluzivn­im lokacijama koje će također integrirat­i u svoj menadžemen­t sustav”, rekao je Nikola Avram, voditelj hotelskog biznisa MK Groupa.

Kostić na Kopaoniku već ima Hotel Grand i apartmansk­i kompleks Konaci Sunčani vrhovi. Usto, ima i kompaniju MK Lake Resort, na Fruškoj Gori, okrenutu sportskom i ribolovnom turizmu.

 ??  ?? Kostićev MK Group na Kopaniku već ima hotele
Kostićev MK Group na Kopaniku već ima hotele

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia