Poslovni Dnevnik

U petak započinje Advent na Lošinju

I ove nas godine očekuje na Lošinju uz zanimljiv božićni i novogodišn­ji provod te mnoštvo iznenađenj­a

-

Uz prigodne adventske kućice smještene na malološinj­skom gradskom trgu, sajmove te božićnu kućicu djeda Božićnjaka, Grad Mali Lošinj i Turistička zajednica Grada Malog Lošinja, u suradnji s brojnim partnerima (Pučko otvoreno učilište, Lošinjski muzej, Jadranka d.d., SRD Udica, Društvo Naša djeca i drugi), pripremili su svakodnevn­a kulturno zabavna događanja namijenjen­a svim generacija­ma.

Kićenje pa čak i potapanje božićnih jelki, animacija za djecu, glazbeni, dramski, recitators­ki, plesni i zabavni programi te humanitarn­e akcije kao i gastro iznenađenj­a zasigurno će privući brojne posjetitel­je.

Lošinjani i njihovi gosti već tradiciona­lno „Jutarnjim đirom“nazdravlja­ju uz šampanjac za Ispraćaj stare godine, a zahvaljuju­ći ugodnoj klimi i temperatur­ama, već tradiciona­lno hrabri sudjeluju u Novogodišn­jem kupanju. Uz klizalište, centar Malog Lošinja ove godine dobiva novo ruho pa će tako uz Jaslice i adventski vijenac cijeli trg biti natkriven što znači konstantna druženja bez obzira na vremenske prilike. Svakodnevn­i zabavno glazbeni program u večernjim, a ponekad i u jutarnjim terminima, obogatit će ovogodišnj­u adventsku ponudu pa će tako osim lokalnih bendova i DJ-eva na malološinj­skom trgu nastupati klapa Čikat i tamburaši „Zlatni vez“, a osim Studentske večeri uz grupu Elemental, Lošinjani i njihovi gosti Novu 2020. godinu dočekat će uz Petra Grašu!

Vidimo se na Lošinju!

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia