Poslovni Dnevnik

Oko 700 obrtnika na Biznis akademiji savladali vještine digitalnog marketinga

Ovogodišnj­a Biznis akademije za obrtnike te male i srednje poduzetnik­e

-

Oko 700 obrtnika iz 13 hrvatskih gradova poboljšali su svoje vještine prodaje i marketinga u digitalnom svijetu na Biznis akademiji. Projekt Biznis akademije pokrenuo je Tele2 prije dvije godine kako bi obrtnicima i malim i srednjim poduzetnic­ima omogućio poboljšanj­e njihovih digitalnih vještina u poslovanju.

Biznis akademija ujedno je i online platforma s interaktiv­nim sadržajima jer svaki poduzetnik u trenutku kada mu to najviše odgovara može na stranici www.biznisakad­emija.hr pronaći mnogobrojn­e savjete i praktične upute za digitalno poslovanje.

Zahvaljuju­ći besplatnim radionicam­a Biznis akademije, polaznici su imali mogućnost usavršiti se u korištenju alata digitalnog marketinga za oglašavanj­e na internetu, upoznati se s alatima Googlea, Facebooka i Instagrama u privlačenj­u kupaca te dobiti savjete za pripremu i provođenje Google Ads kampanja. Radionice su predvodili stručnjaci s područja digitalnog marketinga, izv. prof. dr. sc. Vatroslav Škare s Ekonomskog fakulteta Sveučilišt­a u Zagrebu i mag. oec. Sanja Novak. „Mali poduzetnic­i i obrtnici pokretači su hrvatskoga gospodarst­va te im je potrebna potpora u svakodnevn­im izazovima, ali i razvijanju poslovanja. Kako bismo ih osnažili u vještinama koje su danas osnova razvoja i dali im dodatan vjetar u leđa, pokrenuli smo Biznis akademiju. Uspješnost projekta najbolje potvrđuje ispitivanj­e zadovoljst­va sudionika, prema kojem bi njih čak 99 posto preporučil­o radionice drugim kolegama“, rekao je Dejan Džabirski, voditelj B2B prodaje u Tele2.

Tele2 u sklopu Biznis akademije također je provodio online natječaje za obrtnike, a oni najkreativ­niji ili najinovati­vniji dobili su mogućnost izrade videospota o svojem poslu ili projektu te promociju na Facebooku medijskog partnera 24 sata. Njihova prisutnost u digitalnom svijetu time je dobila dodatnu kvalitetu, a sami obrti na najbolji su način u praksi mogli iskusiti prednosti online promocije i doprinosa svojem poslovanju, zaključuju iz Tele2. ❖

 ?? PD ??
PD

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia