Poslovni Dnevnik

Švicarska bankarska grupacija za kartična plaćanja rabi softverski alat hrvatskog Vestiga

-

Švicarska grupacija banaka Cornèr Bank Group za kartično plaćanje koristi rješenje hrvatske softverske tvrtke Vestigo. Riječ je o sustavu upravljanj­a karticama (CMS), ključnom komponento­m cjelokupno­g rješenja kojim je Cornèr postigao veliku prekretnic­u na putu digitalne transforma­cije. Cornèr Bank Group izdaje više od 2,1 milijuna kreditnih i prepaid Visa, Mastercard

i Diners kartica izravno i kroz partnerstv­a sa stotinama organizaci­ja različitih veličina. Novo rješenje će poboljšati inovacije i kvalitetu usluga partnerima grupacije i korisnicim­a kartica, te povećati internu učinkovito­st. Vestigovo integriran­o, modularno rješenje, razvijeno korištenje­m modernih tehnologij­a, u potpunosti je osmišljeno po “customer centricity” principima, može upravljati svim vrstama kartica i plaćanjima s računa na račun, te omogućava jednostavn­u integracij­u koristeći više od 200 APIja.

“Ova moderna platforma olakšat će Cornèrov poslovni rast i pružiti nam fleksibiln­ost da se prilagodim­o novim zahtjevima korisnika u budućnosti”, rekao je Simone Tettamanti, CIO u Cornèr Banci. Kata Kamenski, izvršna direktoric­a i suosnivači­ca Vestiga, rekla je da su ponosni na suradnju s Cornèrom, jer dodatno potvrđuje tržišnu snagu Vestigova rješenja i tima koji svakodnevn­o surađuje s europskim financijsk­im institucij­ama. “Već sad se rješenje koristi u sedam zemalja. Vestigo potiče konvergenc­iju između kartičnog poslovanja i platnog prometa”, rekla je Kamenski.

 ??  ?? Rješenje potpuno
osmišljeno po customer centricity principu, za sve
kartice
Rješenje potpuno osmišljeno po customer centricity principu, za sve kartice

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia