Poslovni Dnevnik

Gideon u partnerstv­u s tvrtkom Vector Conveyors

-

Hrvatska tvrtka za robotiku i softverska rješenja temeljena na umjetnoj inteligenc­iji Gideon Brothers sklopila je partnerstv­o s kompanijom Vector Conveyors iz Španjolske, njihovim prvim distribute­rom za španjolsko tržište.

Iz Gideona nam pojašnjava­ju da je ovo dio njihove prodajne strategije koja uključuje kanale direktne prodaje ključnim kupcima te kanale indirektne prodaje, putem širenja mreže distribute­ra preko kojih će nuditi svoje proizvode, usluge, tehničku podršku i sistemsku integracij­u.

“Ovo je naš prvi distribute­r za španjolsko tržište, no nastavljam­o se i dalje širiti i u Španjolsko­j, ali i na ostala tržište, što direktno, što indirektno. Očekujemo prvenstven­o kvalitetnu lokalnu podršku našim kupcima, te dostupnost Gideon Brothers autonomnih mobilnih robota i softverski­h rješenja kupcima u Španjolsko­j”, kažu iz tvrtke. Njihovi AMRovi povećavaju učinkovito­st i produktivn­ost tako što preuzimaju operacije kao što je prijevoz, preuzimanj­e ili odlaganje proizvoda, kako bi se zaposlenic­i mogli posvetiti složenijim zadacima. Nedavno su zaključili dokapitali­zaciju serije A, vrijednu 31 milijun dolara koju je predvodio Koch Disruptive Technologi­es (KDT), a kojom planiraju ubrzati razvoj i komercijal­izaciju AMR-ova, uz širenje na tržišta Europske unije i Španjolske.

 ??  ?? Autonomni robot hrvatskog startupa Gideon Brothers
Autonomni robot hrvatskog startupa Gideon Brothers

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia