Poslovni Dnevnik

PBZ-u nagrada Euromoneya za najbolju banku u Hrvatskoj

-

Privredna banka Zagreb (PBZ), članica talijanske Intese SanPaolo, dobila je nagradu za izvrsnost Euromoney 2021. za najbolju banku u Hrvatskoj.

Nagrade za izvrsnost Euromoney dodjeljuju se širom svijeta financijsk­im institucij­ama koje svojim klijentima pružaju najvišu razinu usluge, inovacija i stručnosti.

Za ovu je nagradu u obzir uzet širok raspon kvalitativ­nih i kvantitati­vnih kriterija i smatra se najprestiž­nijom nagradom u bankarskoj industriji, priopćili su iz PBZa.

”Iznimno sam ponosan na ovu međunarodn­u nagradu kojom je nagrađena izvrsnost cijelog tima PBZ grupe. Ljudi su naša najveća vrijednost i snaga, a činjenica da smo nagrađeni za rezultate koje smo ostvarili u izrazito teškim okolnostim­a, tijekom godine koju su obilježili pandemija i snažni potresi u našoj zemlji, ovu nagradu čine još vrednijom”, rekao je predsjedni­k Uprave PBZa Dinko Lucić zahvalivši na doprinosu svim zaposlenic­ima PBZ grupe i klijentima.

Nagrade za izvrsnost Euromoney utemeljene su 1992. i bile su prve takve vrste u globalnoj bankarskoj industriji. Ove godine Euromoney je zaprimio rekordan broj prijava od banaka u regionalno­m programu i programu nagrađivan­ja zemalja koji pokriva više od 50 regionalni­h nagrada i nagrada za najbolju banku u 100 zemalja.

 ?? TOMISLAV MILETIĆ/ PIXSELL ?? Dinko Lucić, predsjedni­k Uprave PBZ-a
TOMISLAV MILETIĆ/ PIXSELL Dinko Lucić, predsjedni­k Uprave PBZ-a

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia