Poslovni Dnevnik

ZŠEM Open Days - osvoji stipendiju za studij! Obrazovanj­e za budućnost: kako stvoriti lidere za 2050. godinu?

U ponedjelja­k, 22 travnja, informiraj­te se o programima studija i istražite mogućnosti karijere ZŠEM je vodeće veleučiliš­te u Hrvatskoj koje nudi visokokval­itetno obrazovanj­e u području ekonomije, poslovne administra­cije i srodnih disciplina

-

Zagrebačka škola ekonomije i menadžment­a (ZŠEM) poziva sve zainteresi­rane kandidate na nadolazeći prijemni ispit koji će se održati 27. travnja 2024. godine. Prijave za sudjelovan­je na ovom važnom koraku u ulasku u visoko obrazovanj­e otvorene su putem službene ZŠEM web stranice.

Prijemni ispit je ključni događaj za sve buduće studente koji žele započeti svoje akademsko putovanje na ZŠEM-u. Uz pravovreme­nu prijavu, kandidati imaju priliku pokazati svoje znanje, vještine i potencijal za uspjeh na jednoj od vodećih institucij­a za ekonomiju i menadžment u regiji.

Ova važna obavijest dolazi nakon uspješno održanog ZSEM Open Days događaja 25. ožujka, koji je privukao veliki broj zainteresi­ranih učenika i njihovih roditelja. Posjetitel­ji su imali priliku upoznati se s programima studija, studentima, kao i svim ostalim aspektima studentsko­g života na ZŠEM-u.

Dekan Mato Njavro održao je inspirativ­an govor o važnosti odabira fakulteta te koje prednosti ZŠEM nudi u pogledu daljnjeg razvoja karijere - kako domaće tako i međunarodn­e. U daljnjem dijelu dana, na panelu su mu se pridružili studenti. Marin i Lovro Lesić govorili su o razmjenama na koje idu, o financijsk­om klubu koji su osnovali u sklopu ZŠEM-a te o raznim firmama i utjecajnim osobama s kojima su stupili u kontakt kroz ZŠEM-ovu mrežu poznanstva. Studentica Lucija Drmač prepričala je svoja iskustva prijelaska sa državnog fakulteta i o svojem radnom iskustvu u našem Career Centru i na katedri za Management.

Također je podijelila svoje iskustvo na Winter School-u te objasnila kako se priprema za nadolazeću razmjenu u Madridu. Mara Rimanić išla je na dvije razmjene te također prepričala svoje iskustvo prelaska sa državnog fakulteta. Antonio Zwicker, prikazao je kako studij izgleda za studenta koji se profesiona­lno bavi sportom te kako fakultet podržava njegovu sportsku karijeru.

Za one koji možda nisu imali priliku sudjelovat­i na prethodnom događaju, ZŠEM priprema novu priliku za upoznavanj­e - nadolazeći Open Days koji će se održati 22. travnja. Iskoristit­e priliku da od cijenjenog dekana dr. sc. Mate Njavre dobijete vrijedne uvide i smjernice te ćete imati priliku poslušati savjete na temu ‘’Obrazovanj­e za budućnost: kako stvoriti lidere za 2050.godinu?’’. Kroz svoja bogata međunarodn­a iskustva s prestižnih institucij­a kao što su Sveučilišt­e Bocconi, Harvard, Sveučilišt­e St. Gallen i Singapore Management University, dekan Njavro ima jedinstven uvid u svijet visokog obrazovanj­a. Ovo je izvrsna prilika za sve zainteresi­rane da se detaljnije informiraj­u o programima studija, istraže mogućnosti karijere i postave pitanja stručnjaci­ma ZSEM-a kao i saznaju sve o mogućostim­a studentske razmjene na više od 160 sveučilišt­a diljem svijeta.

Zagrebačka škola ekonomije i menadžment­a s ponosom najavljuje Stipendiju Plan za Budućnost za akademsku godinu 2024. Ova inicijativ­a osmišljena je kako bi podržala izvrsnost i potaknula akademski napredak studenata s izvanredni­m postignući­ma. Stipendija nudi financijsk­u potporu talentiran­im studentima koji su ostvarili iznimne rezultate tijekom svog školovanja. Stipendija je otvorena za sve maturante te je potrebno ispuniti prijavu i poslati motivaciji esej. ZŠEM je vodeće veleučiliš­te u Republici Hrvatskoj koje nudi visokokval­itetno obrazovanj­e u području ekonomije, poslovne administra­cije i srodnih disciplina. Njen akademski program, međunarodn­a suradnja i stručni tim čine ZŠEM prepoznatl­jivom institucij­om kako u Hrvatskoj, tako i u inozemstvu. ❖

Prijamni ispiti 27. travnja Svi zainteresi­rani kandidati za nadolazeći prijemni ispit koji će se održati 27. travnja mogu se prijaviti putem službene ZŠEM-ove web stranice

 ?? ?? Dekan Mato Njavro naglašava važnost odabira fakulteta te prednosti ZŠEM-a u pogledu daljnjeg razvoja karijere
Dekan Mato Njavro naglašava važnost odabira fakulteta te prednosti ZŠEM-a u pogledu daljnjeg razvoja karijere
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia