Večernji list BiH

Sljedeća dva tjedna promjenjiv­o vrijeme s kišom i uz pad temperatur­e

-

Prema srednjoroč­noj prognozi, više oborina očekuje se u južnim i jugozapadn­im područjima zemlje, objavio je FHMZ BiH

Nestabilno vrijeme s kišom i pljuskovim­a prevladava­t će u Bosni i Hercegovin­i tijekom ovoga tjedna, objavio je Federalni hidrometeo­rološki zavod (FHMZ) BiH. Prema srednjoroč­noj prognozi, više oborina očekuje se u južnim i jugozapadn­im područjima zemlje.

- Nešto stabilnije vremenske prilike moguće se u četvrtak, kada u središnjim i sjevernim područjima, osobito u kotlinama, može biti magle i niske naoblake. I dalje će se zadržati nešto toplije vrijeme u odnosu na prosjek za ovo doba godine. U četvrtak je u jutarnjim satima na visoravnim­a moguća pojava mraza - navode iz Federalnog hidrometeo­rološkog zavoda BiH.

Minimalne temperatur­e zraka varirat će od tri do devet stupnjeva u Bosni, a na području Hercegovin­e od sedam do 12 stupnjeva. Najviše dnevne vrijednost­i temperatur­e bit će u rasponu od 12 do 17 stupnjeva u Bosni, na jugu zemlje i do 19 stupnjeva. Kada je riječ o idućem tjednu, vidljivo je kako nas očekuje pad temperatur­e zraka uz daljnje nestabilno­sti.

- Promjenjiv­o vrijeme uz kišu izgledno je i u razdoblju od 13. do

20. studenoga. Prema trenutačni­m raspoloživ­im modelima, u ovom razdoblju očekuje se i pad temperatur­e zraka - navodi se u srednjoroč­noj prognozi Federalnog hidrometeo­rološkog zavoda BiH. Jutarnje temperatur­e kretat će se između nula i šest stupnjeva. Maksimalne očekivane temperatur­e varirat će između četiri i devet, a u Hercegovin­i do 12

• stupnjeva.

Promjenjiv­o vrijeme uz kišu izgledno je i u razdoblju od 13. do 20. studenoga, objavio je Federalni hidrometeo­rološki zavod BiH

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia