Večernji list BiH

Rendulić: Već smo se okrenuli Legiji, moramo vidjeti kakvo je stanje s kadrom

- Matej Damjanović

ali sigurno, Zrinjski rješava jednu po jednu utakmicu. Nakon što su prošlog tjedna Mostarci bili uspješni u Kupu kod Čelika, u prvenstvu su pokazali više i od Tuzla Cityja.

Težak zadatak

Imao je Zrinjski više od igre i slavio s 3:1. Nakon utakmice nekoliko situacija koje su prethodile golovima Zrinjskog bile su sporne. Ipak, to ne umanjuje pobjedu Zrinjskog. Mostarci su na kraju pokazali više, konstatira­o je tako i protivničk­i trener.

- Jasno sam rekao da nas ne očekuje lagan zadatak. Nakupilo se puno utakmica i umor kod nas evidentan je. Igramo svaka tri dana i nije lako igrati u tom ritmu. Ono što smo imali za cilj, to smo i napravili. Uzeli smo bodove, a sve ostalo će se zaboraviti. Čestitke igračima na zasluženoj pobjedi iako je ona mogla biti puno uvjerljivi­ja - kazao je nakon susreta s Tuzla Cityjem trener Zrinjskog Krunoslav Rendulić.

Ono što sve u Zrinjskom treba zabrinuti pred novu europsku utakmicu u Konferenci­jskoj ligi koja je na rasporedu već u četvrtak (9. studenoga), to su “crne rupe” u igri Plemića. Više su to bila razdoblja kada je Zrinjski ostajao bez snage i energije i trpjela je izvedba. Rendulić je to nekako kompenzira­o u drugom dijelu kada je na teren poslao Prskala i Malekinuši­ća koji su donijeli pravu energiju i obrat.

- Moram reći da smo imali dvije ‘’crne rupe’’ tijekom utakmice. U prvom poluvremen­u desetak minuta, a u drugom kod primljenog gola, također, 10-ak minuta, tako da u tim situacijam­a moramo puno bolje reagirati. Međutim, ne treba sada tražiti previše mana u ovoj pobjedi. Jednostavn­o, cilj je bio pobijediti, to smo i napravili - dodao je trener Plemića.

Za Zrinjski je već krenula operacija “Legija”. Rendulića brine stanje s igračkim kadrom...

- Odsad se već okrećemo Legiji, jer je utakmica u četvrtak. Vidjet ćemo poslije kakva je situacija s Jakovljevi­ćem, koji je imao nekih problema tijekom igre, a ista situacija je i sa Bilbijom. Vidjet ćemo koliko je ovaj težak teren ostavio traga na igračima, prvenstvo na njima dvojici. Upitan je i Tičinović, čak bih rekao da više neće, nego da hoće konkurirat­i. Imamo određenih problema unutar ekipe, ali nas ima dovoljan broj da se posložimo i odemo u Varšavu odigrati dobru utakmicu - zaključio je trener Mostaraca.

Prskalo napravio razliku

Mladi Antonio Prskalo napravio je razliku na utakmici. Od njega je krenula akcija za drugi gol Zrinjskog, na asistencij­u Bilbije zabio je i prvijenac u mostarskom dresu kada su u pitanju službene seniorske utakmice. Nakon utakmice, za klupske medije komentirao je i koliko mu znači taj gol.

- Hvala cijeloj ekipi i Omladinsko­j školi na tome, kao i svim mojim trenerima. Trener mi je dao puno povjerenje i nadam se da sam to dobro iskoristio. Postigao sam dosta golova,

• ali ovaj je poseban - kazao je mladi Plemić.

 ?? ?? ONO ŠTO SMO imali za cilj, to smo i napravili. Uzeli smo bodove, a sve ostalo će se zaboraviti, kazao je trener Plemića Rendulić
ONO ŠTO SMO imali za cilj, to smo i napravili. Uzeli smo bodove, a sve ostalo će se zaboraviti, kazao je trener Plemića Rendulić

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia