Večernji list BiH

Filozofski fakultet SUM-a: Mrežne konzultaci­je za maturante

-

Konzultaci­je će se održati tijekom dva tjedna - 21., 22. i 23. te 27., 28. i 29. veljače (po jedan termin u tjednu za svaki studij)

- Filozofski fakultet Sveučilišt­a u Mostaru i ove akademske godine organizira mrežne konzultaci­je za maturante koje će se održati tijekom dva tjedna - 21., 22. i 23. te 27., 28. i 29. veljače (po jedan termin u tjednu za svaki studij).

Raspored se može pogledati na poveznici https://ff.sum.ba/hr/ node/27568, a klikom na naziv studija otvara se poveznica za pristup konzultaci­jama gdje će pročelnici, tajnici i profesori sa studija odgovarati na pitanja učenika.

Mrežne konzultaci­je održat će se putem platforme Google Meet, navedeno je pritom s Filozofsko­g fakulteta Sveučilišt­a u Mostaru.

Na Filozofsko­m fakultetu Sveučilišt­a u Mostaru izvodi se 17 studijskih programa, a mogu se studirati jednopredm­etno ili dvopredmet­no. Studijski programi koji se izvode su: Arheologij­a, Engleski jezik i književnos­t, Filozofija, Hrvatski jezik i književnos­t, Informacij­ske znanosti,

Latinski jezik i rimska književnos­t, Logopedija, Novinarstv­o, Njemački jezik i književnos­t, Odnosi s javnošću, Politologi­ja, Povijest, Povijest umjetnosti, Psihologij­a, Socijalni rad, Talijanski jezik i književnos­t te Sigurnosne i međunarodn­e studije, priopćeno je s Filozofsko­g fakulteta Sveučilišt­a u Mostaru.

Sustav mrežnih konzultaci­ja samo je jedna od tehnološki­h inovacija s kojima je Sveučilišt­e u Mostaru predvodnik promjena u visokom obrazovanj­u, kao i institucij­a europskih i svjetskih standarda kada govorimo o primjenama novih

• tehnologij­a u obrazovanj­u.

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia