Večernji list BiH

Aleksandra Prijović za pet koncerata u Osijeku zaradila basnoslovn­u svotu

-

Pjevačica Aleksandra Prijović održala je niz od pet koncerata u Osijeku, a posljednji je bio 18. veljače. Navodno je od tih pet koncerata zaradila pola milijuna eura, piše Mondo.

Nadalje navode kako bi zaradila još više da nije uložila veliki iznos u kostime, scenu i koreografi­ju.

- Prija bi zaradila milijun eura da nije uložila pola tog iznosa u produkciju, ozvučenje, osvjetljen­je... Samo za stilista, odjevne kombinacij­e i kompletan tim koji je zadužen za njezin izgled izdvojila je više od 50.000 eura. Surovi je profesiona­lac i ne žali sredstva samo kako bi sve bilo perfektno i kako bi publika s njezina koncerta otišla sretna. Zbog toga je trenutačno najpopular­nija, najuspješn­ija i najplaćeni­ja domaća pjevačica - rekao je izvor.

- Mnogi su joj savjetoval­i da smanji troškove i angažira jeftiniju produkciju, da unajmi skromniju opremu, da ne kupuje kostime od po 10.000 eura, ali ona nije željela ni čuti za to. Svjesna je činjenice da živi svoj najveći san koji joj se možda više nikada neće ponoviti, želi da zauvijek iza njezinih koncerata ostanu videosnimk­e kao svjedočans­tvo jednog vremena i njezina vrtoglavog uspjeha - dodao je izvor za medije.

Ekipa je, sudeći po komentarim­a na internetu, oduševljen­a nastupima Aleksandre Prijović. Njezin Instagram

preplavlje­n je komentarim­a fanova koji su na koncerte u Osijek došli iz svih dijelova bivše Jugoslavij­e i Europe.

- Hvala na ljubavi, hvala na gostoprims­tvu, divno nam je bilo u ovome gradu, u to ime večeras imam tu sreću najaviti da su prije nekoliko trenutaka pušteni u prodaju koncerti u Rijeci 14. travnja i Varaždinu 26. travnja. Jako se radujem i hvala vam još jednom na divnoj energiji. Jedva čekam ponovno doći u ovaj grad, turneja se nastavlja, volim vas i hvala vam do neba - rekla je pjevačica.

Prije Osijeka Prijović je napunila i pet Arena Zagreb. Samo u Zagrebu ju je u pet dana čulo oko 90 tisuća ljudi.

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia