Večernji list BiH

U Zrinjski moguć povratak napadača Mulahusejn­ovića

Borac se, istina, namučio protiv Tuzla Cityja, ali je slavio s 2:1 i dodatno pobjegao Zrinjskom

- (Matej Damjanović)

protiv Željezniča­ra nisu prikazali ništa u napadačkom smislu, a susret je završio bez golova

Nakon odigranog 19. kola Wwin lige Bosne i Hercegovin­e Borac se na vrhu ljestvice udaljio drugoplasi­ranom Zrinjskom na sada velikih devet bodova razlike. Banjolučan­i u borbi za naslov sada na vrhu imaju veliku prednost, vjerojatno i nedostižnu kada je u pitanju borba za naslov prvaka.

Borba za naslov

Nakon što Mostarci na Grbavici protiv Željezniča­ra nisu prikazali ništa u napadačkom smislu, nisu se mogli puno čemu nadati da će i njihovi protivnici kiksati na domaćem terenu. Borac se, istina, namučio protiv Tuzla Cityja, ali je slavio s 2:1 i tako dodatno pobjegao Zrinjskom. Prema onome što je Zrinjski pokazao protiv Željezniča­ra, navijači Plemića se i nemaju čemu nadati kada je u pitanju borba za naslov. Zrinjski na Grbavici nije izgledao dobro, nije bio ni sjena onoga kako bi trebala izgledati momčad koja se bori za naslov. Plemićima preostaje možda još nekoliko kola ako žele stvari okrenuti u svoju korist. Ipak, za takvo što u ovoj momčadi

prvenstven­o moraju poraditi na sebi i na vlastitoj izvedbi pa se tek onda nadati nekim eventualni­m kiksevima protivnika.

Nakon informacij­a koje su se pojavile u javnosti pred nastavak prvenstven­e sezone kako kapetana i prvog strijelca Wwin lige BiH Nemanju Bilbiju traži ruski Rostov, priča je splasnula i u ovom trenutku nije jasno što je s time. Kako sada stvari stoje, Bilbija ostaje u Zrinjskom. Zrinjski navodno ima priliku vratiti u svoje redove napadača Nardina Mulahusejn­ovića. On je u prethodnom­e razdoblju igrao za slovenski prvoligaš Koper.

Slijedi Igman

Puno toga što bi se moglo dogoditi s napadačima moglo bi biti jasnije do utakmice s konjičkim Igmanom u sljedećem, 20. kolu Wwin lige BiH ovoga vikenda. Teško će za spomenutu utakmicu konkurirat­i Silvio Ilinković koji ima problema s ozljedom, dok bi se u sastav trebao vratiti drugi igrač “zaštićenog godišta” Tarik

• Ramić.

 ?? ?? MOSTARCI NA GRBAVICI
MOSTARCI NA GRBAVICI

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia