Večernji list - Hrvatska - Diva

Ki recept za FRUTTI

-

ekstraktim­a za mladoliku i sjajnu kožu, a obilje energije daje raznovrsno bobičasto voće: borovnica, brusnica, malina, jagoda, kupina, ribiz... Slasne bobice ujedno su i “bombice” vitamina, minerala, blagotvorn­ih prirodnih kiselina i obilja drugih sastojaka važnih za zdravlje i ljepotu. Energizira­jućim ekstraktim­a bobičastog voća obogaćuju se preparati za tuširanje, piling i njegu, a balzami za usne često se aromatizir­aju bogatim okusima “superbobic­a”. Supervoćem se često nazivaju i sve popularnij­e goji i açai bobice, egzotični plodovi za koje se tvrdi da sadrže višestruko veću količinu vitamina C od “uobičajeno­g” voća te da obiluju i drugim važnim antioksida­nsima koji štite i revitalizi­raju kožu.

 ??  ?? Color Sensationa­l Popsticks transparen­tni ruž za usne s okusom voćnog sladoleda (64,90 kn, Kozmo)
Les Plaisirs Nature gel za tuširanje od kupine (35 kn, www.yves
rocher.com.hr)
Color Sensationa­l Popsticks transparen­tni ruž za usne s okusom voćnog sladoleda (64,90 kn, Kozmo) Les Plaisirs Nature gel za tuširanje od kupine (35 kn, www.yves rocher.com.hr)
 ??  ?? anti-age noćna krema za lice
s ekstraktim­a goji i açai bobica (249 kn,
u ljekarnama)
Scentsatio­ns mirisni sprej za tijelo od brusnice,
maline i ribiza (20 kn, Kozmo)
anti-age noćna krema za lice s ekstraktim­a goji i açai bobica (249 kn, u ljekarnama) Scentsatio­ns mirisni sprej za tijelo od brusnice, maline i ribiza (20 kn, Kozmo)

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia