Večernji list - Hrvatska - Diva

PLAVA SE MOŽE IZNIMNO PROFINJENO NIJANSIRAT­I ZASEBNO ILI S DRUGIM BOJAMA, PA JE SAVRŠENA ZA SMOKEY EYES.

-

Plava je primarna boja u slikarstvu, a toga se pridržava i svijet ljepote! Plava nas je kao vodeća zvijezda u šminkanju pratila cijele prošle godine, a ne posustaje ni ove. Ljetos se kombiniral­a sa snažnim, eksplozivn­im nijansama ružičaste i crvene te sunčanim i pješčanim bojama, a sad se “smirila” i “produbila” stapanjem sa smeđim, sivim i crnim tonovima. Među najpopular­nijim su nijansama sezone kobaltno plava i, prigodno zimska, arktički plava. Jedna od najomiljen­ijih boja uvijek iznova pokazuje koliko je svestrana i spremna za sve modne izazove. Mistična i hladna, plava se savršeno uklapa u aktualne trendove šminkanja kojim se ističe opasan, zavodljiv pogled, i to na iznimno profinjen i glamurozan način. Plava se na očnim kapcima odlično može “razraditi” u smokey eyes ili “pretopiti” u druge boje. Plava nastavlja u “revijalnom tonu” i kad je riječ o uljepšavan­ju noktiju - baš kao i u prošle sezone, plavi lakovi za nokte apsoultni su hit!

 ??  ??
 ??  ?? Paleta sjenila Yves Saint Laurent Pure Chromatics br. 11 (515 kn, Müller)
Paleta sjenila Yves Saint Laurent Pure Chromatics br. 11 (515 kn, Müller)
 ??  ?? Olovka za oči Catrice
Kohl Kajal, nijansa 110 Blue I Know You?
(16,90 kn, Kozmo) Paleta sjenila Avon True Colour Quad, nijanse Artctic Goddess (59 kn, Avon katalog)
Olovka za oči Catrice Kohl Kajal, nijansa 110 Blue I Know You? (16,90 kn, Kozmo) Paleta sjenila Avon True Colour Quad, nijanse Artctic Goddess (59 kn, Avon katalog)
 ??  ?? Lak za nokte Catrice Ultimate, nijansa 915 George Blueney (20,90 kn, Kozmo) Plava maskara Pupa Vamp! za izniman volumen trepavica (112,90 kn, BIPA)
Lak za nokte Catrice Ultimate, nijansa 915 George Blueney (20,90 kn, Kozmo) Plava maskara Pupa Vamp! za izniman volumen trepavica (112,90 kn, BIPA)
 ??  ??
 ??  ?? Svjetlucav­i lak za nokte Smart girls get more (11,90 kn, dm)
Svjetlucav­i lak za nokte Smart girls get more (11,90 kn, dm)
 ??  ?? Clarins Ombre Minérale sjenilo za kapke, nijansa 10 Slate Blue (165 kn, Iris)
Clarins Ombre Minérale sjenilo za kapke, nijansa 10 Slate Blue (165 kn, Iris)
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia