Večernji list - Hrvatska - Diva

STRIP

-

Otkad je umjetnost zadobila poseban “pop art” oblik masovne ovne kulture, strip, kao jedan od njezinih najprepozn­atljivijih izraraza, odlično se snašao i u produkt-dizajnu. Lusteri BangBoom! om! Zettel‘z i Comic Explosion dizajnera Inga Maurera osvajaju aju “eksplozivn­om” čarolijom stripa i svjetlosti. Moćan je komad mad i naslonjač Mink Comic, spoj kićenog, baroknog okvira i moderne presvlake sa stripovski­m motivom. Stripovske “oblačiači- će” duhovito su iskoristil­i Riccardo Paolino i Matteo Fusi za zidni sat Cucucomics na kojemu ptičica-kukavica poručuje da se ne ljutimo na nju kad nas probudi, te Andrew Dryden čije romantične jastučnice Dreamy pokazuju da i u snu mislite na osobu koja spava pokraj vas... Odlično izgleda i kuhinja hrvatske tvrtke Duplić & Duplić sa “stripovski­m” površinama.

 ??  ?? Luster Comic Explosion dužine 3 metra nudi se u papirnatoj i metalnoj verziji, dizajn Ingo
Maurer (cijena na upit, Ribarić)
Luster Comic Explosion dužine 3 metra nudi se u papirnatoj i metalnoj verziji, dizajn Ingo Maurer (cijena na upit, Ribarić)
 ??  ??
 ??  ?? Tepih Essenza Comic od polipropil­ena, pogodan i za vanjske površine (120 x 170 cm, Emmezeta)
Tepih Essenza Comic od polipropil­ena, pogodan i za vanjske površine (120 x 170 cm, Emmezeta)
 ??  ?? Slike Comic, otisak na platnu, drvena konstrukci­ja, Kare Design (svaka 60 x 80 cm x 4 cm, 299 kn, Kare)
Slike Comic, otisak na platnu, drvena konstrukci­ja, Kare Design (svaka 60 x 80 cm x 4 cm, 299 kn, Kare)
 ??  ?? Zidni sat Cucucomics od obojenog wenge drva, dizajn Riccardo Paolino i Matteo Fusi za Progetti (31 x 17,5 cm, 2870 kn, Ro Collection)
Zidni sat Cucucomics od obojenog wenge drva, dizajn Riccardo Paolino i Matteo Fusi za Progetti (31 x 17,5 cm, 2870 kn, Ro Collection)

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia