STREET STYLE

Poz­na­ti street style fo­to­graf Go­ran Či­žme­ši­ja FAN­TAS­TIČ­NO OSJEĆA RITAM GRADA te na stra­ni­ce Dive uvi­jek do­no­si naj­staj­liš sta­nov­ni­ke Za­gre­ba te nje­go­ve po­sje­ti­te­lje

Večernji list - Hrvatska - Diva - - Sadržaj -

Go­ran Či­žme­ši­ja sni­mio je naj­bo­lje odje­ve­ne Za­grep­ča­ne i po­sje­ti­te­lje me­tro­po­le

ANA-LEA JANŽIĆ, po­du­zet­ni­ca, stu­den­ti­ca, mod­na di­zaj­ne­ri­ca i mo­del: No­sim sa­ko i blu­zu Za­ra, hla­če Man­go, tor­bu Car­pi­sa i ci­pe­le Re­ser­ved. Ovu kom­bi­na­ci­ju s čip­kas­tom blu­zom oda­bra­la sam jer su ljet­ne tem­pe­ra­tu­re, pa ko­ris­tim zad­nje to­ple da­ne za no­še­nje ro­man­tič­ne odje­će. Odu­vi­jek no­sim kož­ne stva­ri, imam ih pu­no, hla­ča, suk­nji, jak­ni… Cr­ve­na je je­di­na bo­ja ko­ju ne no­sim, a od uzo­ra­ka ne no­sim ze­bras­ti. SABINA VREČAR, so­ci­al ak­vi­zi­ti­on ma­na­ger: No­sim sa­ko, ha­lji­nu i čiz­me Za­ra, ma­lu tor­bu See by Chloe i tor­bu za lap­top Ma­rio Valentino. Sre­di­la sam se za ka­vu s pri­ja­te­lji­com. Pre­fe­ri­ram zem­lja­ne to­no­ve, mis­lim da mi pa­šu uz bo­ju ko­že i op­će­ni­to se do­bro osje­ćam u njima.

MARINA ABRAMOVIĆ, me­di­cin­ska ses­tra i mod­na blo­ge­ri­ca: No­sim sa­ko i tor­bu Man­go, ves­tu H&M, a hla­če i čiz­me su Za­ra. Sa­ko je star oko šest go­di­na, a hla­če su iz nove ko­lek­ci­je, tak­ve sam već du­go tra­ži­la i na­ru­či­la pre­ko web­sho­pa, pa sam nak­nad­no shva­ti­la da to dvo­je za­jed­no mo­gu no­si­ti kao odi­je­lo. Sre­di­la sam se jer sam obav­lja­la ne­ke pos­lo­ve po gra­du ve­za­ne za po­sao, ali to ni­je raz­log što sam oda­bra­la po­ma­lo pos­lov­ni out­fit.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia

© PressReader. All rights reserved.