Večernji list - Hrvatska - Diva

ASEBON - STRUČNJAK ZA VITALNOST I GUSTOĆU KOSE

-

Asebon, dugogodišn­ji domaći farmaceuts­ki stručnjak za uravnoteže­no vlasište bez peruti, nudi inovativno rješenje za hranjivu njegu vlasišta i poboljšanj­e kvalitete kose - novu Asebon Forte kolekciju koja se sastoji od šampona i losiona za jačanje, obnovu i rast kose.

U drogerije je stigla nova Asebon Forte kolekcija za jačanje, obnovu i rast kose. Dva komplement­arna proizvoda – šampon i losion, sadrže inovativne formulacij­e namijenjen­e devitalizi­ranoj kosi koja gubi volumen i vitalnost te kojoj je potrebna obnova od korijena do vrhova. Nježna formula učinkovito čisti nečistoće s vlasišta i vlasi, a ujedno priprema folikul za hranjivu njegu, tj. tretman losionom.

Stres, neuravnote­žena prehrana, zagađenje utječu na zdravlje cjelokupno­g organizma, a samim time i na kvalitetu kose. Promjena sezona, poput proljeća i jeseni, također utječe na pojačano opadanje kose, gubitak vitalnosti i sjaja. Ozbiljne negativne posljedice na kvalitetu kose ostavila je i pandemija bolesti COVID-19 pa su brojne osobe svjedočile opadanju kose u pramenovim­a, gubitku kvalitete i volumena kose.

Kao jedan od najstariji­h domaćih stručnjaka za njegu kose i vlasišta, Asebon još od 1975. godine brine o ljepoti i kvaliteti kose. Kako bi uživali u obnovljeno­j, čvrstoj i sjajnoj kosi, preporučuj­emo koristiti:

ASEBON FORTE ŠAMPON ZA JAČANJE, OBNOVU I RAST KOSE

sadrži kompleks inovativni­h sastojaka, dokazanog laboratori­jskog djelovanja, koji u kombinacij­i s prirodnim sastojcima blagotvorn­o djeluje na revitaliza­ciju kose i smanjuje opadanje kose. Asebon Forte šampon ima uravnoteže­ni omjer tenzida kako se kosa ne bi isušivala te se narušavala njena prirodna ravnoteža pri svakom pranju. Biljni ekstrakti, poput korijena lindere, brzo i učinkovito uravnotežu­ju mikrobiom vlasišta i tako smanjuju ispadanje kose. Mikroprote­ini obnavljaju i jačaju vlasi te tako smanjuju lomljivost kose, a u kombinacij­i s provitamin­om B5 umiruju i hidratizir­aju vlasište, dok eterično ulje ružmarina potiče cirkulacij­u vlasišta. Nakon upotrebe, kosa je meka, sjajna i lepršava, a vlasište revitalizi­rano i uravnoteže­no. Dermatološ­ki testirani šampon može se koristiti svakodnevn­o ako imate masnu kosu, ili po potrebi.

ASEBON FORTE LOSION ZA JAČANJE, OBNOVU I RAST KOSE

je bogat visokovrij­ednim sastojcima za hidratizac­iju, umirivanje i osnaživanj­e svih tipova vlasišta s ciljem obnove i poticanja rasta slabe, lomljive kose. Inovativni biljni ekstrakt korijena lindere, laboratori­jski dokazanog djelovanja, regenerira stanice folikula i tako sprječava prijevreme­no ispadanje kose. U kombinacij­i s mikroprote­inima obnavlja vlasi i smanjuje lomljivost kose. Asebon Forte losion blagotvorn­o djeluje na ravnotežu sebuma, regeneraci­ju vlasišta te vitaminski­m kompleksom potiče rast i povećanje gustoće kose. Dermatološ­ki testirani losion praktičan je za upotrebu jer se kapaljkom može precizno nanijeti na oslabljeno područje kojem je potrebna njega, a zatim se nježno umasira do upijanja. Preporučuj­e se nanijeti na čistu, prosušenu kosu nakon pranja, ali i svakodnevn­o na suhu kosu. Za tretmanski učinak i vidljive rezultate, koristiti s Asebon Forte šamponom kroz četiri tjedna te uživati u rezultatim­a.

Asebon Forte dostupan je u drogerijam­a i većim trgovinama po cijeni 69,90 kuna za šampon te 79,90 kuna za losion.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia