Večernji list - Hrvatska - Ekran

Lanu Jurčević

-

Spot za pjesmu “Noć bez granica” koju Lana Jurčević pjeva s Connectom prešao je milijun pregleda na Youtubeu, što 29-godišnju kantautori­cu jako raduje. Lana ovih dana radi na novim pjesmama, i to, kako kaže, studioznij­e nego ikada.

Odlučili ste se za temeljitij­i pristup pjesmama?

– Cijela moja ekipa i ja zadali smo si puno veće i više kriterije u stvaranju glazbe. Time smo si otežali život, ali u finalu je čovjek puno zadovoljni­ji. Za dva, tri tjedna melodije će poprimiti svoj sigurni kostur, a krenut ćemo i u realizacij­u novog spota i ostalih naših ludih ideja!

Vaš studio za fitness i ples La’ studio trenutno ne radi, zašto?

– Ove sezone stavila sam ga na stand by jer ga želim premjestit­i u vlastiti prostor. Kad postavim na svoje mjesto novu glazbu, lakše i opuštenije mogu se posvetiti traženju prostora. Zadovoljst­vo mi je raditi sa ženama i djevojkama koje dolaze u studio. Polaznice stalno pitaju kad ćemo ponovno startati.

Jeste li obojili pisanice?

– Nisam, bojenje pisanica i kuhanje za Uskrs prepuštam svojim bakama koje su obje genijalke u tome. Za Uskrs volim uživati, papati i debljati se, to je onda legalno. Blagdani me podsjete na mog nonu koji nije više s nama i obiteljska okupljanja nisu ista bez njega.

Ima li što novo u ljubavi?

– Nema ništa, nemam vremena za ljubav.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia