Večernji list - Hrvatska - Ekran

ZAŠTO SE GOSPODIN SAVRŠENI JOŠ NIJE OŽENIO

Goran Jurenec sljedeći tjedan u finalu showa “Gospodin Savršeni” donosi odluku s kojom djevojkom i nakon showa nastavlja romansu

- Razgovaral­a: Ivana Carević Snimio: RTL

Moje bivše djevojke bile su ljubomorne Samo tjedan dana dijeli Gorana Jureneca od teške, ali konačne odluke – odabira svoje idealne partnerice u RTL-ovu showu “Gospodin Savršeni”. Bivši košarkaš i maneken s nekim natjecatel­jicama u showu posebno se zbližio, a s nekima nije uspio kliknuti. Tko će biti njegova odabranica, saznat ćemo sljedeći tjedan, a mi smo u međuvremen­u “priveli” na razgovor Gospodina Savršenog i doznali svakakve pikanterij­e iz njegova ljubavnog života. Otkrio nam je 39-godišnji Goran kako se nosi s ljubomorom u ljubavnim odnosima, što je sve spreman napraviti za ljubav, a rekao nam je i što njegova mama misli o njegovim djevojkama.

Show i vaše druženje s djevojkama bliži se kraju, razvijaju li se prema nekoj od djevojaka posebne emocije, zaljubljuj­ete li se?

Naravno da se s vremenom emocije sve više pojavljuju, ali mislim da treba proći još neko vrijeme kako bih mogao reći da sam zaljubljen.

Kakve bi karakterne, a kakve fizičke osobine trebala imati vaša partnerica?

Volim kad djevojka drži do sebe, ima samopouzda­nja, smisla za humor i dozu strasti koja ojačava odnos. Što se fizičkog izgleda tiče, bitno mi je da vodi brigu o svom izgledu i da se ugodno osjeća u svojoj koži. Preferiram vitke djevojke i

padam na lijep osmijeh.

Zgodan i uspješan muškarac, a još ste solo, kako to da već dosad niste pronašli srodnu dušu?

Težim prema nekom svom idealu koji još nisam uspio pronaći. No možda mi ova emisija pomogne u pronalasku idealne partnerice.

Kakav je Goran Jurenec kad je u vezi i zaljubljen?

Posvećujem se svojoj partnerici i nastojim se truditi da ona bude sretna te priznajem da sam jako romantičan kada sam zaljubljen.

Jeste li ljubomorni ili imate puno povjerenje u svoju partnericu?

Mislim da je mala doza “zdrave ljubomore” dobra u odnosu jer, kada je ne bi bilo, to bi značilo da mi je svejedno. Uvijek imam povjerenja u osobu sve dok se ne pokaže suprotno. Želim vjerovati voljenoj osobi i, ako oboje tako razmišljam­o, onda nema mjesta pravoj ljubomori.

Jesu li vaše partnerice bile ljubomorne? Kako su se nosile s vašom košarkaško­m karijerom i karijerom modela?

Moje bivše djevojke znale su biti ljubomorne, a ja sam to tolerirao do neke granice do koje sam mogao. Jedna mi je veza čak i pukla zbog ljubomore jer tadašnja djevojka nije mogla prihvatiti moj način života. Dok sam bio košarkaš, to je bilo prihvatlji­vo, no kada sam zakoračio u glumu i modeling, to je postao veći problem.

Koji vas prekid je najviše slomio i zašto?

Smatram da je svaki prekid težak i nemam neki koji bih izdvojio.

Kako liječite ljubavne rane nakon prekida?

U takvim situacijam­a nastupaju prijatelji i gin.

Zaljubljuj­ete li se lako?

Rijetko se baš jako zaljubim, ali često dolazi do nekih simpatija i sviđanja.

Koja je najromanti­čnija gesta koju ste napravili za neku djevojku?

Smatram da je to neka vrsta intime i volio bih ostati tajanstven.

Kako su vaši prijatelji i obitelj komentiral­i ovaj show, je li bilo osuda?

Nisu me osuđivali, moji prijatelji i obitelj oduvijek su mi bili velika podrška. Pogotovo moja majka koja mi je rekla mi je da probam, da nemam što izgubiti jer možda pronađem djevojku za sebe.

Ako se zaljubite i ostvarite vezu s nekom od djevojaka iz showa, jeste se spremni preseliti u Hrvatsku zbog toga?

Nastojao bih da napravimo neki kompromis da oboje budemo zadovoljni dogovorom. No u konačnici se vidim tamo gdje me ljubav vodi.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Bivši košarkaš i maneken mora odlučiti koja je od natjecatel­jica njegova srodna duša, a u odabiru životne partnerice, kaže Goran, važan mu je i mamin blagoslov
Bivši košarkaš i maneken mora odlučiti koja je od natjecatel­jica njegova srodna duša, a u odabiru životne partnerice, kaže Goran, važan mu je i mamin blagoslov
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia