Večernji list - Hrvatska - Ekran

Minea ne može zamisliti dan bez...

Mobitel smatra nužnim zlom, no baš nikada ne izlazi iz kuće bez njega

-

1. OBITELJ

Najvažnije osobe u mom životu, moja podrška i oslonac u svakom pogledu.

2. PRIJATELJI

Kažu da si bogat onoliko koliko imaš iskrenih prijatelja. Smatram se po tom pitanju zaista bogatom osobom. Moja prijateljs­tva sežu još iz osnovnoško­lskih klupa i rane mladosti. Naravno, u život su mi kroz godine ušli i neki novi ljudi, prijatelji na koje mogu računati i koji znaju da sam ja uvijek tu za njih. Iskreno, svaki dan pomislim na te moje drage ljude i sretna sam što ih imam u životu!

3. FANOVI

Od samih početaka glazbene karijere imala sam nevjerojat­nu podršku svojih fanova, od kojih me većina i dandanas podržava. Zahvalna sam im na povjerenju i svoj ljubavi koju mi pružaju sve ove godine te zaista smatram da bez njih sva moja postignuća i trud ne bi imali smisla !

4. IN MAGAZIN

Od kada sam postala dio ove vrijedne i vesele ekipe, ne mogu zamisliti dan bez svojih obaveza na Novoj TV. Prilika koja mi je pružena nešto je što neizmjerno cijenim i veselim se svakom novom projektu, prilogu, ali s jednakim veseljem i voditeljsk­oj ulozi u IN magazinu koju dijelim sa svojom kolegicom Mijom.

5. GLAZBA

S njom se budim i idem spavati, doslovno. Od malih nogu igrala je veliku ulogu u mom životu, ljubav sam naslijedil­a od majke Milke i djeda Milana koji su čitav život bili u glazbenim vodama. Moram priznati da nikada nisam maštala da ću postati pjevačica, moja želja bila je postati teta u vrtiću, no sve se odigralo spontano i preko noći te sam završila pod „svjetlima reflektora“i ne nadajući se. Obožavam taj osjećaj na koncertima kada s bendom i publikom pjevam i „punim“se tom pozitivnom vibrom i energijom.

6. MOBITEL

Nužno zlo!!! Nažalost, davno su prošla vremena kad se moglo i znalo funkcionir­ati bez mobitela, interneta i svih danas dostupnih elektronič­kih naprava. No kao i svi u današnje vrijeme, ne mogu funkcionir­ati bez njega te mi se skoro cijeli život svodi na tu malu napravicu.

7. AUTOMOBIL

U šali znam reći da ja živim u autu. Obožavam svoj autić i ekipu Auto Maritee smatram svojom drugom obitelji. Naša suradnja traje već godinama i bitan su dio mog života.

8. VJEŽBANJE

S godinama sam shvatila da bez vježbe nema dobrog izgleda i nisam sretna zbog toga, jer mi se ponekad zaista ne da voditi brigu o tome. No trudim se da mi vježbanje i rekreacija postanu dio svakodnevn­ih obaveza. Prije nekoliko mjeseci prvi put sam se upustila u avanturu zvanu boks i uz pomoć trenera Saše, moram priznati, zavoljela sam taj princip vježbanja.

9. KINO/KAZALIŠTE/TV

Način opuštanja i razonoda. Nema mi draže nego se na kraju napornog dana uvaliti ispred telke ili otići u kazalište na dobru predstavu. Vikendom volim otići u kino i (naravno, uz kokice) pogledati neku dobru komediju...

10. NJEGA TIJELA

Pod time mislim na brigu o kosi, licu i tijelu. Odmalena sam usvojila higijenske navike i podigla ljestvicu vrlo visoko. Po tom pitanju nema kompromisa i opuštanja, uvijek posvećujem dosta vremena njezi tijela.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia