Večernji list - Hrvatska - Ekran

Telenovele, sapunice, serije...

NOVA TV Dijete 18.15

-

EPIZODA 3

Dok Ali Kemal, koji ne zna da Efe nije njegov sin, reagira na nedostatak brige njegove žene prema Efeu, Šule zaslijepi bijes i ona čini pogrešan korak kako bi se riješila Efea. To uzrokuje ulazak Efeove prave majke Akče u njihove ži

vote. Asije se nađe na nepoznatom teritoriju.

EPIZODA 4

Akča još ne zna da od trenutka kad zakorači u tu vilu iz nje više nikada neće izaći. Kad otkrije da Efe nije siguran na mjestu kamo ga je povjerila, stvari se mijenjaju.

EPIZODA 5

Za Asije je Akča najveća opasnost koja će uzrokovati raspad obitelji. Dok traži sve načine kako bi je se riješila, Šuline neoprezne pogreške stoje na putu Akčina odlaska.

EPIZODA 6

Još nitko u vili ne zna što je prava opasnost. To što Ali Kemal štiti Akču, izluđuje Hasana. Među ženama koje biraju šutjeti sa svojim tajnama počinje rat.

EPIZODA 7

Hasan je spreman sve porušiti za svoju voljenu, a Ali Kemal pokušava zaštititi svoju obitelj i Akču. Padaju prvi koraci u obračunu u kojem nema povratka.

EPIZODA 8

Asje nema drugog izbora, pa se odluči postaviti kao štit. Akča je, pak, zaglavila u vili.

EPIZODA 11

Eliza sanja Arthura, a Jonatas je poljubi. Aparecida savjetuje Arthuru da se više brine o kćeri. Gilda daje u zalagaonic­u lančić koji je dobila od Elizina oca. Laže Dini da tobože ide bolesnoj teti, a zapravo planira posjetiti Elizu u Riju. Lili nagovori Fabinha da se dotjera i dođe u “Bastille”. Podupire njegov ekološki projekt. Germano kaže sinu da ga zanima koliko će stajati njegov projekt. Leila se nudi da mu pomogne u vezi s pisanjem projekta.

EPIZODA 12

Carolina prihvaća okladu s Arthurom. Ako izgubi, dat će otkaz u časopisu. Ako Arthur izgubi, on joj predaje svoju agenciju. Eliza govori Jonatasu da ju je Arthur ponizio pred Carolinom. Arthur želi da zaposlenic­i agencije pronađu Elizu. Lu odlazi u Rafaelov studio.

EPIZODA 13

Arthur prepozna Elizu na ulici, priđe joj i da joj posjetnicu. Nudi joj posao. Eliza i Jonatas su sumnjičavi. Arthur moli Elizu da promisli o ponudi. Carolina kaže Pietru da se kladila s Arthurom. Maristela bi se htjela udati za Florisvala, ali on to izbjegava. Eliza istražuje Arthura na internetu, a Jonatas joj kaže da je Arthur ništarija. Florisvala uhite jer ne plaća alimentaci­ju. Carolina odlazi u “Bastille” Ze Pedru. Germano je poziva u svoj ured. Fabinho ih uhvati u trenutku bliskosti.

EPIZODA 14

Dino zove Gildu i prijeti da će dati uhititi Elizu. Gilda se boji. Eliza nagovara mamu da prijavi Dinu, ali ona odbija. Vraća se u Campo Claro. Jonatas obeća da će čuvati Elizu. Cassandra smišlja novi izgled kako bi se prijavila na natjecanje. Ponižava Elizu, a Debora je brani. Arthur i Max nađu Elizu i nagovaraju je da pristane biti model. Ona pogrešno shvati tu ponudu i odbija novac. Wilson dolazi usred meteža. Arthur ne želi odustati od Elize.

EPIZODA 15

Jonatas kaže Elizi da mu Florisval prijeti. Odluči mami priznati da radi na ulici. Arthur kaže Carolini da će skupa odabrati žiri za natjecanje kako ne bi bilo prijevara. Eliza baci Arthurovu posjetnicu u smeće. Felipe predstavi Cassandru u agenciji. Max je prepozna i opet otjera. Cassandra otkrije da je “Excalibur” zainteresi­ran za Elizu. Florisval moli Carolinu da mu dopusti da ode u Curicicu. Jonatas odlazi majci, ali shvati da je Florisval došao prije njega i odao ga. Uspije uvjeriti mamu da radi pošten posao.

EPIZODA 123

Borba između Bariš i Dženka poprima novu dimenziju kada Dženk izgubi parnicu. Sada se borba prenosi i na poslovni život obitelji Čelen i Jaman. Dženka tišti teško breme.

EPIZODA 124

Ponašajući se odgovornij­e znajući da će postati otac, Dženk je odlučan ne dopustiti da problemi uznemire njegovu obitelj. No unatoč svemu, događa se nešto neočekivan­o te će to biti vrlo teško postići.

EPIZODA 125

Azra uživa u trudnoći. Čelenovi su jako sretni zbog vijesti. U vili je užurbano, Feride je već započela pripreme za dijete. Dženk ne govori o bolesti kako ne bi pokvario Azrinu sreću. Dok se iznimno trudi ne pokazati svoju tugu, također pokušava pronaći rješenje za bolest.

EPIZODA 126

Stvari se razvijaju drukčije nego što je Dženk zamislio i Dženk opet mora donijeti jednu od najtežih odluka u životu. Događaji ne zaustavlja­ju Bariša Jamana.

 ??  ?? Diva HRT//12.25, pon – pet
Azra NOVA TV // 22.50, pon – pet
Diva HRT//12.25, pon – pet Azra NOVA TV // 22.50, pon – pet
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia