Večernji list - Hrvatska - Ekran

KUD PUKLO DA PUKLO

-

EPIZODA 55

Damir je u potpunom šoku zbog Gogine trudnoće. Ona traži od njega da se izjasni hoće li je ženiti, ali Damir nema odgovora na to. Renata ima plan. Dovela je djecu u Oštrovac i pokušava od Kreše izmamiti novac. Kao razlog navodi da je njihova kuća pod ovrhom zbog neisplate kredita. Krešo govori Katarini da mora riješiti stvari s Denisom. Sveto je u šoku kad sazna da ga je Barbara izdala. Obračunava se s Barbarom i Milom i naziva ih luđacima.

EPIZODA 56

Krešo želi da ga Tomislav pregazi autom kako bi dobio novac od osiguranja i pokrio Renatine troškove kredita. Tomislav dvoji jer ga strah da mu ne ošteti auto. Krešo na to poludi i odluči da će pronaći nekoga drugoga tko će ga pregaziti. Nakon dugog čekanja, Krešo se ne znajući baca pod Damirov auto. Damir zakoči u zadnji čas i odvozi Tomislava i Krešu (koji je u stanju šoka) kući. Tamo se posvadi s Katarinom koja misli da je on Krešu pregazio zbog svoje nepažnje. Damir ljutito odlazi.

EPIZODA 57

Katarina saznaje da se Damir zaručio. Angažira se oko Krešina problema pa predloži Tomislavu da proda auto kako bi Krešo mogao podmiriti Renatin dug banci.

Dolazi Milica i odbija ovu ideju, ali pristaje pomoći Kreši. Ponudi mu ugovor kojim mu daje potreban novac, a on se zauzvrat mora odreći nasljedstv­a.

Dolaze Renata i klinci te Krešo odlučuje potpisati Miličin ugovor. Katarina shvaća da Renati novac treba za skijanje i uspijeva spriječiti Krešu da ostane bez nasljedstv­a.

EPIZODA 58

Mali Zoki ipak uspije inspektori­cu emotivnom manipulaci­jom natjerati da se predomisli. Barbara i Sveto su sretni zbog toga. Mile i Zdenka shvaćaju da im sin nije sretan s Gogom i međusobno se tješe. Mirko slijedi Gogu i shvaća da je Nediljko otac Gogina djeteta. Mile i Stipe se posvađaju s Vjekom i Mrkim oko uvjeta vjenčanja, što gotovo eskalira u oružani sukob, na Zdenkin užas. Situaciju nekako smire Damir i Goga, uz kompromisn­e dogovore. Nesretni Damir radi momačku večer s Josipom, Stipom i Milom. Pijani provaljuju u Svetin dućan i kradu pića.

EPIZODA 59

Katarina je zaspala na kauču kod Damirovih nakon što se napila s Milom i Damirom. Nakon raskalašen­e momačke večeri, Kate i Damir se bude u zagrljaju na kauču Miline kuće, no buđenje nije nježno.

Uhvaćeni su od Goge i njene srdite braće. Kreće brutalni obračun braće s „ljubavnici­ma“, dok Damir i Kate bezuspješn­o pokušavaju sve uvjeriti da nisu proveli noć zajedno. U pomoć im pristiže vel. Mirko i spašava situaciju u zadnji tren.

Pokušava apelirati na Damira i Gogu da prekinu vjenčanje, lomi Gogu svim silama dok na koncu ona sama ne posustane i otkaže sve.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia