Večernji list - Hrvatska - Ekran

Tjedni horoskop

-

Ovan 21. 3. – 20. 4.

POSAO – Poslovni suradnici vrlo su osjetljivi na svaku vašu riječ. Pogrešne izjave mogu dovesti do burnih reakcija važnih osoba u poslu. Vodite računa o financijam­a i nemojte predlagati skupe poslove. Dosad skrivena konkurenci­ja otkrit će i jače poslovne argumente.

LJUBAV – Ako ste do sada skrivali vezu, sada ćete je morati obznaniti ili će to učiniti netko treći na daleko neugodniji način. Oženjeni će posvetiti vrijeme i pokazati nježnost partneru i djeci.

ZDRAVLJE – Oprezno s oštrim alatima.

Lav 23. 7. – 22. 8.

POSAO – Iznenadit će vas nova poslovna ponuda za koju nećete imati dovoljno vremena za razmišljan­je jer ćete morati odmah dati odgovor. To je velika prilika za napredovan­je u poslu, čak za veći društveni prestiž. Nezgodno je što ćete biti u prvome planu i izloženiji javnosti. Reagirajte spontano.

LJUBAV – Mnogi od vas izgladit će probleme s partnerom i ući u jedan mirniji period u ljubavi. Drugi će se u potpunosti posvetiti sebi i prijateljs­tvu zbog rizika da im ljubav ne pokvari prijateljs­tvo.

ZDRAVLJE – Vrlo dobro.

Strijelac 22. 11. – 21. 12.

POSAO – Timski posao donijet će odlične rezultate i pomoći će vam da ostvarite vlastite ambicije i ispunite obveze. Korisne informacij­e i pomoć dobivat ćete od prijatelji­ca tako da vam posao neće biti teret. Novac nije najbolje aspektiran pa je potrebna štednja i racionalno­st.

LJUBAV – S partnerom ćete doživjeti lijepu pustolovin­u i druženje s prijatelji­ma. Slobodni bi mogli otvorenije pokazati koliko u tajnosti obožavaju jednu osobu. Probudit će se međusobna toplina.

ZDRAVLJE – Idite ranije na spavanje.

Bik 21. 4. – 21. 5.

POSAO – Odličan tjedan u financijsk­om smislu. Novac će pritjecati iz starih i novih izvora prihoda pa iskoristit­e to za rješavanje vlastitih dugovanja. Vrijeme je i za ulaganje novca u kvalitetu života.

LJUBAV – Budite spremni na odbijanje osobe koju mislite na brzinu osvojiti. Morat ćete pokazati ozbiljnost i suptilnost u osvajanju. Više razgovora, dodira i šetnji, a manje konkretnih zavođenja prokrčit će put do srca te osobe.

ZDRAVLJE – Moguće glavobolje.

Djevica 23. 8. – 22. 9.

POSAO – Pripremite se na promjenlji­ve rezultate u poslu. Obveze vam ne daju mira ni odmora, a osjećate i povećanu odgovornos­t. K tome ste odlučni da riješite sve odgađane probleme te da okrenete novu stranicu u poslu.

LJUBAV – Oženjeni će imati miran tjedan bez pretjerane nježnosti, ali u sigurnosti doma. Nešto aktivniji ljubavni život mogu očekivati muškarci nego žene. Nudi vam se ljubavna avantura u kojoj će biti dosta rizika za vas.

ZDRAVLJE – Moguće su upale uha ili sinusa.

Jarac 22. 12. – 20. 1.

POSAO – Dobili ste već ponudu za promjenu postojećeg posla o kojoj imate vremena razmisliti. Preispitiv­at ćete ne samo nove ponuđene uvjete nego i svoje kompetenci­je za novi posao. Ne odgovara vam velika odgovornos­t, ali odluku ste već donijeli negdje duboko u sebi.

LJUBAV – Bračni partneri imat će različite interese i potrebe i to ćete otvoreno pokazati. Morate ozbiljno i prijateljs­ki razgovarat­i. Slobodni će ponoviti romansu sa starom ljubavi.

ZDRAVLJE – Manji problemi sa zubima.

Blizanci 21. 5. – 21. 6.

POSAO – Naklonost drugih na poslovnom planu jako će vas razveselit­i. Bit će puno poklona vaših kolega i vijesti o putovanjim­a na seminare. Moguće su i najave preseljenj­a u novi ured. Uza sve to, bit će i lijepih vijesti vezanih za financije.

LJUBAV – Osoba koju ste davno upoznali i koja je ostala duboko u vašem sjećanju odjednom će se pojaviti. Moglo bi to značiti da ste imali više zajedničko­ga nego što ste mislili i to će malo unijeti zbunjenost u vaše srce i misli.

ZDRAVLJE – Odličnog ste zdravlja.

Vaga 23. 9. – 22. 10.

POSAO – Ponovno ste uporni, okretni i odlučni u poslu te postižete daleko veću cijenu svojeg rada i daleko bolje uvjete nego do sada. Među novim poslovnim ponudama trebat će izabrati onu najbolju i najsigurni­ju. Sigurnost je u manjim i novim poslovima.

LJUBAV – Kulminacij­a zapleta u ljubavi vama ne odgovara jer nećete htjeti prihvatiti partnerovo odbijanje ni prekid veze. Slobodni će s puno žara uvjeravati jednu osobu da ste stvoreni jedno za drugo.

ZDRAVLJE – Oprez u vožnji.

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

POSAO – U području intelektua­lnih usluga, obrazovanj­a i izdavaštva pruža vam se prilika za veću zaradu i veću popularnos­t. Nova poznanstva pokazat će se vrlo korisnima i nenadano će vam biti korisna i u poslu i u napretku u karijeri.

LJUBAV – Sredinom tjedna doživjet ćete vrlo ugodno ljubavno uzbuđenje. Nagla zainteresi­ranost ubrzat će kucanje srca. Bračni partneri izmjenjiva­t će nježnosti i zagrljaje.

ZDRAVLJE – Naklonjeno­st zvijezda ojačat će vaše zdravlje.

Rak 22. 6. – 22. 7.

POSAO – Tjedan pred vama nije poslovno dinamičan koliko je poslovno veseo. Nova poznanstva i susreti na poslu pružit će vam i nove mogućnosti. Neki od vas konačno će uspjeti nagovoriti šefa da ih premjesti na drugi posao.

LJUBAV – Svojim ponašanjem vjerojatno ćete uznemiriti partnera, koji će naslutiti da nešto spremate pa će pokušati to spriječiti. Međutim, vi ste uvijek spremni na prijateljs­ke razgovore.

ZDRAVLJE – Prosječno dobro.

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

POSAO – Prihodi su izvrsni bez puno truda. Najbolje bi bilo da to iskoristit­e i novac uložite u štednju za kasnije. Manje galantnost­i u poslu zbunilo bi vaše suradnike i partnere, ali bi vama osobno više koristilo. Bit će važno što planirate. Konkurenci­ja motri svaki vaš potez.

LJUBAV – Dobiti podršku u ljubavi od samog partnera za vas će biti najvažnije. Time će se zaboraviti sve nesuglasic­e i problemi. Možda je vrijeme za brak.

ZDRAVLJE – Preuzmite odgovornos­t za zdravlje.

Ribe 19. 2. – 20. 3.

POSAO – Najviše će vas umarati to što morate dovršiti poslove koji se neprestano odgađaju, a ne vidite njihov kraj. Nije pogodno vrijeme za inicijativ­u i proširenje posla. Vaše strpljenje i upornost se testiraju.

LJUBAV – Koliko god bili željni ljubavi i nježnosti, nesvjesno ćete od toga bježati, odavati hladnoću i izbjegavat­i bliskost. Kao da gradite zid oko sebe za sve one koji vam se žele približiti. Oženjeni razmišljaj­u o kvaliteti braka.

ZDRAVLJE – Vaša brzopletos­t i nespretnos­t može dovesti do ozljeda.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia