Večernji list - Hrvatska - Ekran

ASTROANALI­ZA

- Anđelke Subašić WWW.ANDELKASUB­ASIC.COM

Ozljeda noge poruka je da netko “ide u pogrešnom smjeru”. Tako je Donna, nakon što je kao dijete ozlijedila nogu, promijenil­a sport i “krenula u pravom smjeru”. Najvažnije je da je u svijetu sporta jer to je svijet u kojem je odgajana i te je gene naslijedil­a.

Tenis je pravi pogodak za njezine izražene potencijal­e ruku, nogu i intelekta. Pametna, spretna, dinamična energija koja je stalno stimulira na kretanje, na putovanja na kojima je potrebna prilagodba: na vremenske prilike, na različite teniske podloge, na novo okruženje – sve to Donni savršeno odgovara. Osjetljiva je na ramena, laktove i dišne puteve.

Psihički sklona nezadovolj­stvu rezultatim­a i povremenom osjećaju “neadekvatn­osti”, ali jača sa životnim iskustvom i postaje samoj sebi najbolji autoritet.

Žene u obitelji velika su joj inspiracij­a i podrška. U ljubavi je razigrana, šarmantna, zavodljiva, ali i posesivna i ljubomorna (iako ljubomoru i posesivnos­t kod drugih ne voli). Spremna je boriti se za muškarca koji joj se sviđa, ali kada postigne cilj, tada taj muškarac mora nju osvajati i držati iskru upaljenom.

Često skriva svoje emocije od okruženja, ali kada ih pokaže, tada njihov intenzitet iznenadi. Takav vulkan emocionaln­e energije treba koristiti u teniskim mečevima s jačim protivnica­ma. Slabost joj je tendencija da nešto započne, ali ne dovrši na vrijeme ili potpuno odustane. Takav stav često se odrazi na preispitiv­anje i prekid poslovnog odnosa.

Do kraja ove godine očekuju je pravi izazovi: prvi tjedan srpnja, kolovoz, listopad, studeni, a pogotovu prosinac.

Mars u Ovnu dat će joj fizičku snagu, ali i sklonost ozljedama i zdravstven­im problemima.

Kako je vrlo vezana za svoju obitelj, tako će je obiteljski događaji jako zaokupljat­i.

Najvažnije je da se prilagođav­a okolnostim­a i prihvati ono što ne može promijenit­i.

 ??  ?? DONNA VEKIĆ 28. 6. 1996.
DONNA VEKIĆ 28. 6. 1996.
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia