Večernji list - Hrvatska - Ekran

Telenovele, sapunice, serije...

NOVA TV Dijete

-

EPIZODA 19

Tražeći potvrdu svoje sumnje da mu je Asije majka, Hasan dolazi do nje. Asije ne poriče da je donatorica domu u kojem je bio zbrinut, ali zaniječe da to ima veze s njim. Hasan joj ne

vjeruje, Asije sigurno nešto krije.

EPIZODA 20

Ali Kemal saznaje da mu je njegova majka godinama lagala, a i njegova je žena sudjeloval­a u dijelu laži i šutjela. U svim tim tajnama i lažima Ali Kemal ima samo Murata, ali i njega je izgubio zbog neutemelje­nih i uvredljivi­h optužbi.

EPIZODA 21

Dok su Asijini sinovi u rasulu zbog tajni koje je čuvala njihova majka, dolazi do događaja koji će sve izokrenuti naglavce. To što je Murat, zbog ljutnje na Alija Kemala, spreman Hasana prihvatiti kao starijeg brata, priprema je za početak kraja.

EPIZODA 22

Nakon obračuna koji doživi s majkom, Hasan saznaje da mu se otac zvao Ali i da je umro prije njegova rođenja. Još jedanput doživi slom. Hasan je sin mrtvog oca i majke koja ga ne želi.

EPIZODA 23

Hasan se našao u škripcu između brata Murata i najboljih prijatelja. Dok razmišlja kako će to objasniti, Kadir i Ferhat saznaju gdje je Javuzov mobitel zadnji put bio viđen. Dok Akča namjerava Hasanu reći za Efea, Ali Kemal od nje traži vremena.

EPIZODA 26

Eliza nazove Jonatasa i kaže mu da ju je Rafael slikao. Jonatas obeća da će navratiti da pogleda slike. Fabinho je ljubomoran na Jonatasa. Zatim se ispriča i zamoli Jonatasa da preuzme veću odgovornos­t u projektu. Modeli biraju boje koje će odjenuti. Cassandra nije zadovoljna bojom koju je dobila i zavidi Elizi. Pietro sprečava zamjenu boja. Arthur je optimistič­an zbog Elizine boje. Carolini smeta Arthurova prisutnost. Hugo nosi jelo modelima. Carolina ga moli da ode. Wesley i Cascudo se svađaju zbog Jeniffer. Montanha ih razdvaja i predstavi se kao novi profesor tjelesnog.

EPIZODA 27

Pietro hvali haljinu koju je Arthur uredio. Arthur moli Cassandru da napusti set. Počinje slikanje. Eliza se ne može opustiti. Dolazi Jonatas. Arthur se prepire s njime. Eliza moli da Jonatas ostane. Uspije napraviti lijepe slike. Carolina primjećuje da je Arthur ljubomoran na Jonatasa. Wesley moli Montanhu da mu pomogne u nogometnoj karijeri. Florisvalu nije drago kad ga Carolina zamoli da odveze Elizu i Jonatasa. Cassandra plače tati zbog neuspjelog slikanja.

EPIZODA 28

Elizi nije drago jer Leila ide sa Jonatasom u favelu. Jonatas joj pojasni da je ona Fabinhova cura. Jojo čuje kad Aparecida kaže da Arthura zanima Eliza. Aparecida pojašnjava Jojo da Arthur voli Carolinu. Arthur se ljuti jer se Eliza ne javlja na telefon. Šalje Maxa k njoj. Debora i Hugo odluče pomoći Cassandri u natjecanju. Cassandra optuži Rafaela da favorizira Anu Paulu na natjecanju. Jacare i Braco upadaju u Rafaelov studio i nalaze Sofijinu sliku.

EPIZODA 29

Debora optuži jednu natjecatel­jicu da je profesiona­lni model. Carolina obavijesti Lili o tome. Lili negoduje jer to nisu prije istražili. Ingrid ispada iz natjecanja, a Cassandra slavi svoj ostanak. Adele obavijesti Cassandru da se čuva Elize. Carolina prijeti Pietru jer je glasovao za Elizu. Lu je ljubomorna zbog Rafaela, ali ipak ga odveze kući.

EPIZODA 30

Carolini nije drago jer Eliza živi kod Arthura. Aparecida shvati da je urednica ljubomorna. Pietro razgovara s Carolinom u redakciji, a ona mu kaže da je uspjela zatrudnjet­i. Pietro je smiruje i kaže joj da je normalno da Eliza živi kod Arthura. Jacare kaže Bracu da bi mu Rafael mogao reći gdje je Sofia. Leila slavi jer je dobila stažiranje.

EPIZODA 6

Budimir je ponovno na sedativima, a kako bi pojačao njihovo djelovanje, zalijeva ih rakijom. Tako pod utjecajem alkohola, Budimir i Zlatko u frižideru nađu posudu s hranom.

EPIZODA 7

Sabrija planira tužiti Sud jer je uvjeren da je trovanje ljepilom sa sudskih markica koje je godinama lijepio, prouzrokov­ala njegovo ludilo. U tom sporu zastupa ga Budimir.

EPIZODA 8

Budimir smatra da Dika domaćinstv­o ne vodi racionalno i da previše novca troši na kazalište, frizera i slično.

EPIZODA 9

Zlatko je ponovo u kockarskim dugovima, a kako bi ih vratio i izbjegao batine, nagovori Dževada da Diki javi da je na nagradnoj igri dobila namještaj.

EPIZODA 10

Budimir napokon ima klijenta i to mulitimili­junaša iz Njemačke Murata Volodera. Murat želi investirat­i u gradnju trebevičke žičare.

Ovan 21. 3. – 20. 4.

POSAO – Očito je da u poslu morate nešto promijenit­i, ali uz dobru pripremu. Nemojte sami donositi odluke, a bilo bi dobro ponovno razmotriti poslove koje ste prije pokrenuli ili mislili pokrenuti.

LJUBAV – Sada ste u sretnom emotivnom razdoblju, jednostavn­o sjajite i ističete se svojom simpatično­šću. Odnosi u obitelji su izvrsni i uzajamni, što još nadopunjuj­e vašu sreću. Slobodnjac­ima je sreća naklonjena.

ZDRAVLJE – Malo se više odmarajte.

Lav 23. 7. – 22. 8.

POSAO – Posvetite punu pažnju važnijim poslovima, velikim investicij­ama, poslovima sa sudovima i pravnicima. Polažite ispite, jer sada imate sreće. Pred vama je vrlo dinamično razdoblje, jer ste puni inicijativ­e i vrlo aktivni.

LJUBAV – Možete očekivati ljubavni poziv na koji se jednostavn­o morate odazvati bez obzira na vašu privatnu situaciju. Budite ipak pametni i ne pretjerujt­e s obećanjima.

ZDRAVLJE – Odličnog ste zdravlja i u vrlo stabilnom emocionaln­om stanju.

Strijelac 22. 11. – 21. 12.

POSAO – Pokušajte na poslu biti malo savjesniji i temeljito odradite sadašnje zadatke, bez prihvaćanj­a novih poslova. Odnosi s nadređenim­a postaju sve komplicira­niji, zbog nerazumije­vanja. Polaganje ispita, vožnje automobilo­m, trgovačke poslove i slično najbolje je odgoditi.

LJUBAV – Na početku tjedna bit će mnogo problema u komunikaci­jama i na ljubavnom planu, pa i burnih svađa.

ZDRAVLJE – Mrzovolja, ispadi i psihosomat­ski problemi mogli bi se odraziti i na vaše zdravlje, koje vam je ionako osjetljivo.

Bik 21. 4. – 21. 5.

POSAO – Povećavaju vam se financijsk­a sredstva, pa počnite s većim otplaćivan­jem dugova. Naglašeno vam je putovanje u inozemstvo na račun poslodavca.

LJUBAV – U ljubavi vam se ne događaju ugodne stvari, kako god okrenete, ali to vam ne smeta, jer vi ste ipak najvažniji. Dobri odnosi s djecom, kupovanje skupih darova ispunit će tu prazninu. Ipak mislite više na partnera i posvetite mu više pažnje nego do sada.

ZDRAVLJE – Ne pretjerujt­e u prehrani.

Djevica 23. 8. – 22. 9.

POSAO – Nastavlja se sretno razdoblje na poslovnom, ali i na financijsk­om planu. Zasad sklapate dobre aranžmane bez obzira na to što postoji mogućnost nepredviđe­nih problema.

LJUBAV – Posvetite više pažnje partneru kojeg kontinuira­no zapostavlj­ate, zbog prezauzeto­sti obvezama. Ovo je jako dobro vrijeme da se srede ljubavni odnosi u vlastitoj kući.

ZDRAVLJE – Nemojte zaboraviti kronične probleme. Čuvajte osjetljiv želudac i nastavite s lakom prehranom.

Jarac 22. 12. – 20. 1.

POSAO – Ovaj bi se tjedan trebalo suzdržavat­i od većih ulaganja u nove poslove jer vam nisu dobro aspektiran­a financijsk­a zaduživanj­a. Mogući su manji problemi pravne prirode. Suzdržite se većih kupnji i trošenja novca, a također i prometnih prekršaja.

LJUBAV – Imate zato sreće u ljubavi i u braku. Sve je u najboljem redu, to vas smiruje i pomaže vam da se više okrenete privatnom životu.

ZDRAVLJE – Posjetite doktora na vrijeme kako ne biste imali većih problema sa zdravljem.

Blizanci 21. 5. – 21. 6.

POSAO – Prijatelji vam pomažu, društveni ugled i status se popravlja, a postoje i mogućnosti dobivanja priznanja ili nagrada. Pazite i na društvo u kojem se krećete.

LJUBAV – Ljubavna situacija vam je pomalo stresna, najviše zahvaljuju­ći vama. Pokušajte zaboraviti i ne potencirat­i nesporazum­e s osobom do koje vam je stalo. Možda biste to lakše i bolje izveli na večeri uz svijeće.

ZDRAVLJE – Trebate više pažnje posvetiti općem zdravstven­om stanju.

Vaga 23. 9. – 22. 10.

POSAO – Odlično je aspektiran ugled u okruženju. Međutim, postoje zamke koje vam se događaju zbog nadređenih koji u vama vide konkurenci­ju. Moglo bi biti neugodnih iznenađenj­a.

LJUBAV – S obzirom na to da imate dovoljno energije za sve, uspjet ćete srediti obiteljske odnose i dobiti pomoć partnera te biti još jači u svojim nastupima pred okolinom. Ipak nemojte ni u čemu pretjeriva­ti i budite razumni.

ZDRAVLJE – Uzimajte vitamine kako biste spriječili pad imuniteta. Jačajte vjeru u sebe.

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

POSAO – Požutite s obavljanje­m svakodnevn­ih poslova kako biste izbjegli eventualne glavobolje. Dobra je prilika da sredite papire i riješite zaostale račune. Mogli bi vam se pozitivno riješiti i neki sudski sporovi. Više se družite s prijatelji­ma i ispunite obećanja jer će to podići vaš ugled.

LJUBAV – Poboljšajt­e ljubavnu vezu onako kako to nije svojstven vodenjacim­a, recite da ste pogriješil­i i da vam je žao što ste povrijedil­i partnera. Obavite to odmah, sada kada zračite pozitivno i simpatično.

ZDRAVLJE – Odlično.

Rak 22. 6. – 22. 7.

POSAO – Čuvajte siguran posao i ne razmišljaj­te trenutačno o novima. Suočite se pažljivo s negodovanj­em okoline, a pogotovo s mlađim kolegama. Odgodite donošenje težih i važnijih odluka ili ispita i ne svađajte se s mlađim osobama ili s djecom.

LJUBAV – Osobe u braku imaju sretno razdoblje jer vam osoba koju volite pomaže u borbi sa svakodnevn­im teškoćama. Kako se odlično slažete sa ženama, moglo bi doći do nove ljubavi.

ZDRAVLJE – Budite pažljivi u prometu i na putovanjim­a.

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

POSAO – Budite uporni u provođenju svojih ideja jer postoji mogućnost za materijaln­u dobit. To će vas izazivati da još više riskirate. Prije većeg ulaganja dobro razmislite jer je velika opasnost od loših odluka.

LJUBAV – Bit ćete dobro raspoložen­i, pogotovo u ljubavi, gdje ćete imati puno lijepih i ugodnih trenutaka. Dobri aspekti za obiteljske odnose i osobe koje volite.

ZDRAVLJE – Zdravlje odlično, a kod problema posavjetuj­te se s povjerljiv­im osobama.

Ribe 19. 2. – 20. 3.

POSAO – Prestala su poslovna ograničenj­a i vi ste postali ozbiljniji, uredniji i savjesniji nego inače. Napokon ste naučili ne unositi emocije u posao. Budite oprezni u poslovima s partnerima koji su skloni izbjegavan­ju obveza.

LJUBAV – Pazite da ne izazovete zavist i zato budite prava Riba, obzirna, umjerena, pažljiva. U ljubavi se strpite bez obzira što trenutačno niste zadovoljni partnerom, pogotovo vi u stalnim vezama. Družite se još više s prijatelji­ma i popravite odnose s okolinom.

ZDRAVLJE – Puni ste energije.

 ??  ?? Diva HRT//12.25, pon – pet
Dijete NOVA TV // 18.15, pon – pet
Diva HRT//12.25, pon – pet Dijete NOVA TV // 18.15, pon – pet
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia