Večernji list - Hrvatska - Ekran

KUD PUKLO DA PUKLO

-

EPIZODA 67

Krešo savjetuje Katarini da konačno riješi ljubavnu trakavicu. Povod je spavanje na stolici jer je Denis zauzeo njegov krevet. Napet je i zbog situacije s USKOK-om (steže se obruč oko njega).

Damir se čudi da je Denis ostao. Dolazi do otvorene borbe, koja će trajati kroz cijelu epizodu. Rivalstvo koje sve oko njih dovodi do

ludila.

EPIZODA 68

Katarina dolazi u Zagreb Marku i Višnji i kaže im da se ne namjerava vratiti u selo. Šokirani roditelji traže objašnjenj­e, a Katarina im kaže da je raskinula zaruke i prevarila Denisa s Damirom.

Katarina je izvan sebe i treba joj roditeljsk­a

utjeha.

EPIZODA 69

Katarina se odbija vratiti u selo i ne želi imati ništa ni s Damirom ni s Denisom. Marko ludi zbog mogućeg gubitka nasljedstv­a. Nakon što Katarina ipak sjedne u džip porazgovar­ati s vel. Mirkom, Damir iskorištav­a priliku i prisilno odvozi bijesnu Katarinu

natrag u selo.

EPIZODA 70

Marko shvaća da Denis glumi povredu ruke. Odluči otići u Oštrovac i sve reći Katarini. Mile i Stipe tužno pakiraju svoje stvari iz ureda Mjesnog odbora.

Katarina saznaje da USKOK traži Krešu. Uznemirena je, ali usprkos svemu odlučuje ostati u Oštrovcu.

EPIZODA 71

Don Ante s Barbarom piše lascivna ljubavna pisma, koja ona podmeće u Mirkov župni ured. Žele pred biskupom Andrijom optužiti Mirka za kršenje celibata.

Mile i gluhi Stipe saznaju da biskup dolazi u selo, pa mu pripremaju srdačan doček, pokušavaju­ći osvjetlati Mirkov obraz.

EPIZODA 72

Diana oduševljen­om biskupu recitira njegove pjesme, a Mile neprestano ističe Mirka kao organizato­ra skupa. Mirko propada u zemlju od srama. Nakon što shvati da Mile nešto muti, don Ante odlazi u Milinu kuću izvući biskupa i optužiti don Mirka.

EPIZODA 73

Mirko je i dalje ljutit na Milu i Stipu i zahtijeva od njih da se ispričaju biskupu. Budući da je nakon buđenja iz nesvijesti don Ante naišao na nerazumije­vanje kod biskupa koji Oštrovčani­ma ništa ne zamjera i, zapravo ih hvali, odluči posegnuti za radikalnim mjerama.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia