Večernji list - Hrvatska - Ekran

Telenovele, sapunice, serije...

NOVA TV Dijete

-

EPIZODA 24

Hasan prihvaća Ali Kemalov poziv na večeru. Dok večera trojice braće završava neugodnim iznenađenj­em, Hasan će vidjeti prava lica braće koju je tek pronašao. Kad Hasanova čežnja za braćom završi nepovoljno, i Akčin se

svijet izokrene naglavce.

EPIZODA 25

Dok je Emine, koja zna istinu, u šoku zbog svega što se dogodilo, majka i kći Hasanova djeda Ramazana saznaju još jednu tajnu o Asijinoj prošlosti. Asije je dobrano stjerana u kut. Misleći da sina Murata štiti od zločina koji

EPIZODA 26

Kad Asije odluči preuzeti krivnju i spasiti Hasana, već je kasno. Hasana je zaslijepio bijes, stoji pred Asije povrijeđen i ljutit.

EPIZODA 27

Hasan, kojeg su braća nepravedno optužila, sada će dvojicu braće međusobno staviti na kušnju. Dok Ali Kemal, saznavši da je Murat pravi krivac, mora izabrati između istine i pravde, Akča je od Emine saznala da je Hasan nevin.

EPIZODA 28

Od sada je Akčino mjesto uz Hasana. No Hasanovo je srce slomljeno i neće ga biti lako uvjeriti. Veliki obračun koji se dogodi među njima završava na način kakav Akča nije mogla ni zamisliti. Dok Akča i Hasan staju pred matičara, Akča od voljenog muškarca još krije jednu veliku istinu.

Lili sazna da se Sofia družila s nekim momkom čije ime počinje s J. Rosangela kori Jeniffer i primjećuje da Bole nema kod kuće. Jonatas i Florisval odlaze tražiti Bolu. Nalaze ga s Cascudom. Florisval priprijeti Cascudu da ne smije prilaziti njegovoj obitelji. Arthur se prisjeća putovanja u Australiju. Pozove Carolinu da subotu provedu skupa, ali ona ga odbije.

EPIZODA 32

Jojo se raduje jer je tata donio lijek. Eliza otkrije da su to bomboni, a ne lijek. Leila ode sa Jonatasom u Curicicu na ručak. Fabinho nazove Leilu i nije mu drago jer je sa Jonatasom. Jojo gurne Elizu u more, a Arthur je spasi jer je neplivačic­a. Carolina šalje nećake da kupe “empanade” u Hugovu baru. Hugo to sazna i odluči joj ih osobno dostaviti.

EPIZODA 33

Cida potvrdi Jonatasu da Eliza nije u vezi s Arthurom. Natashu iznenadi Jojoino pristojnij­e ponašanje. Carolina najavi da će u idućem krugu natjecanja ispitivati ponašanje natjecatel­jica. Pietro shvaća da time želi izbaciti Elizu. Cassandra moli prijatelji­ce da joj pomognu izbaciti suparnicu. Arthur smatra da je već pobijedio na natjecanju. Max mu kaže da u idućem krugu žiri prati ponašanje kandidatki­nja. Arthur se naljuti i odlazi razgovarat­i s Carolinom.

EPIZODA 34

Carolina ugleda Arthura i Natashu u restoranu. Optuži ga da sabotira natjecanje jer je Natasha članica žirija i ne bi trebala večerati s njime. Carolinu razljuti spoznaja da je rekao Natashi za njezinu trudnoću. Cassandra moli Deboru da ode s njom na fakultet kako bi našla nešto u laboratori­ju čime bi mogla naštetiti Elizi. Debora joj daje sredstvo za uspavljiva­nje koje Cassandra odluči isprobati na ocu. Florisval govori Carolini da su muškarci žrtve svojih žena kad je u pitanju očinstvo. Cascudo ubaci svoje stvari u Jenifferin ruksak. Wesley se prepire s njime. Arthur priprema Elizu za natjecanje.

EPIZODA 35

Jacaré kaže da će preko Elize doći do Jonatasa. Carolina moli Lu da dotjera Leilu i Jamaicu. Leila se protivi. Carolina prizna Pietru da se boji napraviti test na trudnoću. Eliza vježba za idući krug natjecanja. Cassandra se priprema za tu priredbu. Carolina je nazove, a ona joj kaže da zna kako poraziti Elizu. Lurdinha se nameće Hugu. Jonatas se priprema za rad na priredbi.

se pokuša pomiriti s Leilom.

EPIZODA 4

Mentor, koje je naslijedio 2 milijuna dolara, po svom advokatu Rizvanu šalje HD kameru. Međutim, kamera mu je ukradena. U Sarajevo dolazi Čombetov brat Kufe.

EPIZODA 5

Burek dolazi u studio Akord kako bi s Farukom dogovorio probno snimanje za seriju. Da bi organizira­o snimanje nedostaje mu samo jedna sitnica – HD kamera.

EPIZODA 6

U Damirovoj ordinaciji pomiješali su se medicinski kartoni te, greškom, umjesto da pacijentic­i poveća grudi, Damir ih smanji. Pod prijetnjam­a njezina supruga, bježi i skriva se u Ladinoj sobi, (u kojoj ona spava) igrom slučaja gol.

EPIZODA 7

Barbara i Damir žele obnoviti svoju vezu te, da bi dokazala da se promijenil­a, Barbara preuzima na sebe održavanje kuće.

EPIZODA 8

Faruk i Burek počinju snimati pilot-epizodu sapunice.

EPIZODA 72 EPIZODA 73 EPIZODA 74

i Diani.

EPIZODA 75 EPIZODA 76

Diana oduševljen­om biskupu recitira njegove pjesme, a Mile neprestano ističe Mirka kao organizato­ra skupa. Katarina i Tomislav pristaju pomoći Kreši, što on iskoristi za svoj plan.

Mirko je i dalje ljutit na Milu i Stipu i zahtijeva od njih da se ispričaju biskupu. Budući da je nakon buđenja iz nesvijesti don Ante naišao na nerazumije­vanje kod biskupa koji Oštrovčani­ma ništa ne zamjera i, zapravo ih hvali,

odluči posegnuti za radikalnim mjerama.

Kreši je Uskok na vratu, a Kata je ucijenjena od strane don Ante – ne potvrdi li da je bila s Mirkom, USKOK dolazi po Krešu. Zbog toga Kata potvrđuje biskupu da je mutila s Mirkom, Mirko dobiva premještaj, don Ante novu župu. Stipe gušta u čitanju “sočnog” pisma, on i Mile se cerekaju i uhvati ih Damir koji puca od ljubomore te pisma pokaže Josipu

Prošlo je nekoliko dana. Cijelo selo je uzbuđeno jer moraju odabrati novog člana odbora i novog predsjedni­ka. Barbara je nakon cijele eskapade izbačena iz odbora. Čak je se i vlastita kćer odrekla. Renata dolazi u Oštrovac i zahtijeva da je odvedu Kreši. Katarina je isprva oprezna, ali ipak se smiluje i zamoli Damira

da odvede Renatu u Krešino skrovište.

Sveto rješava Dianin ilegalni frizeraj u kući, a ne poslovanje birtije, a Barbara kao novopečena dopisnica Gospićkog lista, gura nos svugdje i sve prerevno zapisuje u rokovnik.

Stipe i Mile mahnito uklanjaju arhivu odbora i dok se rješavaju dokaza, USKOK im pokuca

na vrata.

EPIZODA 77

Sveto otkriva da se Krešo krije kod Mirka te ih pod prijetnjom puškom vodi kod sebe kući. Renata mu tada da nemoralnu ponudu – pobrinut će se da Tom i Keti ispadnu iz oporuke, ako im Sveto pomogne da pobjegnu i od ukupnog im iznosa da sto tisuća eura. Krešo se protivi. Sveto novi prijedlog iznosi Mili i Stipi – 900 tisuća ide selu, ako Sveto postane predsjedni­k odbora.

EPIZODA 78

Katarina i Tomislav pristaju pomoći Kreši, što on iskoristi za svoj plan i zatvori ih u napuštenoj seoskoj kući. Katarina je izvan sebe od bijesa zbog Krešine izdaje. Krešo se grize, ali ih ne pušta van. Kada ih Damir uspije izbaviti, Katarina traži Krešu da mu se osveti...

 ??  ?? Diva HRT//12.25, pon – pet
Dijete NOVA TV // 18.15, pon – pet
Diva HRT//12.25, pon – pet Dijete NOVA TV // 18.15, pon – pet
 ??  ?? je počinio, okrivljen je njezin drugi sin Hasan.
je počinio, okrivljen je njezin drugi sin Hasan.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia