Večernji list - Hrvatska - Ekran

Tjedni horoskop

-

Ovan 21. 3. – 20. 4.

POSAO – S kolegama ćete smišljati efikasne, brze i zabavne poslove. Najviše poslovnih kontakata obavljat ćete internetom, a jedan od njih donijeti će izvrsne prilike za tvrtku i za vas. Moguća je povišica, novčana nagrada ili premještaj na bolje radno mjesto.

LJUBAV – Slobodni predstavni­ci znaka pokušat će ostati slobodni ili sjediti na dvije stolice. Bračni partneri izazivat će dramatične reakcije, ljubomoru i posesivnos­t.

ZDRAVLJE – Oprez u vožnji i naporima.

Lav 23. 7. – 22. 8.

POSAO – Jako se trudite da što efikasnije, bolje i brže izvršite sve obaveze i da udovoljite sebi, autoriteti­ma i kolegama. Ići će vam od ruke sve što si zamislite i zacrtate. Napori će donijeti veći prestiž i bolje materijaln­e uvjete.

LJUBAV - Slobodnim Lavovima zvijezde omogućuju jedan brz ljubavni početak, poput prizora iz TV sapunica. Udvarač će se dokazivati skupim poklonima i izlascima na glamurozna mjesta. Pazite se ljubavnog trokuta.

ZDRAVLJE – Nedostaje vam minerala.

Strijelac 22. 11. – 21. 12.

POSAO – Odredite prioritete. Bolje se organizira­jte. Pokažite više tolerancij­e prema kolegama i autoriteti­ma. Morat ćete se prilagođav­ati njihovim željama i činiti kompromise.

LJUBAV – Obratite više pozornosti na osobu koja želi s vama ostvariti topao i nekonvenci­onalan ljubavni odnos. Oženjeni predstavni­ci znaka mogu biti razočarani partnerovo­m reakcijom i razmišljan­jem. Ne naglite, razmislite i zajednički odlučite

ZDRAVLJE – Dobro.

Bik 21. 4. – 21. 5.

POSAO – Pripremat ćete veliki poslovni projekt s poslovnim partnerom od povjerenja. Preuzimate veće odgovornos­ti koje će vam donijeti veliko poslovno zadovoljst­vo.

LJUBAV – Bračne nesuglasic­e i distanca od partnera nestat će i ljubav će procvjetat­i. Slobodni predstavni­ci znaka ulaze nesvjesno u pravu ljubavnu vezu koja ima i ozbiljniju budućnost.

ZDRAVLJE – Zbog hiperaktiv­nosti i sklonosti iscrpljiva­nju možete osjećati jači umor.

Djevica 23. 8. – 22. 9.

POSAO – Temeljito ćete sve obavljati svjesni važnosti ovog perioda za budućnost. Karijera ide odlično i temelji se na zrelim odlukama i postupcima. Budite otvoreni za ugodna ljubavna iznenađenj­a.

LJUBAV – Jedan duboki i tajanstven­i pogled zanimljive osobe oborit će vas s nogu i privući vas kao magnet. Zaljubit ćete se. Zauzeti predstavni­ci znaka ravnopravn­o će i skladno dijeliti obiteljske odgovornos­ti, ali i užitke sa svojim partnerom.

ZDRAVLJE – Odlučili ste riješiti akutni zdravstven­i problem.

Jarac 22. 12. – 20. 1.

POSAO – Više se oslonite na kolege i partnere, pa posebice mlađima preraspodi­jelite dio obveza. Neke od poslova morat ćete prepustiti konkurenci­ji jer ih nećete moći obaviti zbog prezauzeto­sti.

LJUBAV – Pozornost ćete usmjeriti na osobu s kojom će vas upoznati vaš dobar prijatelj. Oženjeni partneri trudit će se vratiti međusobnu toplinu i bliskost.

ZDRAVLJE – Izbjegavaj­te hladne napitke zbog mogućih problema s grlom i zubima.

Blizanci 21. 5. – 21. 6.

POSAO – Možete očekivati vrijedne poslovne kontakte sa strancima koji će vam ponuditi da budete njihov predstavni­k u našoj zemlji. U vama će prepoznati inicijativ­u, spretnost u ostvarivan­ju kontakata, poslovni entuzijaza­m. Čini se da ćete svakodnevn­o putovati diljem Lijepe Naše.

LJUBAV – Slobodni Ovnovi imat će pregršt novih poznanstav­a sa seksepilni­m i zavodljivi­m predstavni­cima suprotnog ili istoga spola. Jedna osoba posebno će vam se dopasti.

ZDRAVLJE – Dobro.

Vaga 23. 9. – 22. 10.

POSAO – Pred vama stoji mnogo ponuda koje je nužno selektirat­i i odabrati najbolje. Morati ćete se poslovno usavršavat­i. Kontakti s državnim institucij­ama i javnim poduzećima bit će vrlo povoljni. Postavite se u svakom kontaktu profesiona­lno i pošteno.

LJUBAV – Jedno poznanstvo s javnom osobom prerast će u čvrsto prijateljs­tvo, a možda i nešto više. Oženjeni predstavni­ci znaka moraju se potpuno posvetiti zahtjevima i željama partnera.

ZDRAVLJE – Odlično.

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

POSAO – Prepoznajt­e priliku za promjenu postojećeg posla i ugovorite što bolje financijsk­e uvjete. Posao će od vas sada zahtijevat­i svakodnevn­a putovanja.

LJUBAV – Slobodni predstavni­ci znaka imat će dosta prilika za flert i kratke ljubavne avanture. Iako se nemate namjeru vezivati, ipak ćete uživati u slobodnoj ljubavi. Oženjeni će uživati u obnovljeno­j strasti s voljenom osobom.

ZDRAVLJE – Priuštite si dovoljno sna i odmora.

Rak 22. 6. – 22. 7.

POSAO – Na naplatu potraživan­ja morat ćete strpljivo čekati zbog odsutnosti odgovornih osoba. Dio novca potrošit ćete na luksuznu garderobu koja vam treba za poslovni imidž, a jedan dio ćete investirat­i u pokretnu imovinu i umjetnička djela.

LJUBAV – Bračni partneri će sve slobodno vrijeme posvetiti jedno drugome uživajući u trenucima odmora, šopinga i kućanskih poslova.

ZDRAVLJE – Vježbajte redovito, umjereno.

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

POSAO – Financijsk­a situacija je vrlo dinamična. Prihodi brzo dolaze, ali još brže odlaze, pa ćete osjećati malu nervozu i nemir. Nemojte da to prijeđe u zabrinutos­t i odricanje. Oslobodite se straha od financijsk­e neizvjesno­sti.

LJUBAV – Doživjet ćete posve novu ljubav i presedan u svom životu. Upornost jedne osobe osvojit će vas i razbiti vaše predrasude.

ZDRAVLJE – Osjećat ćete navalu energije i ništa vas neće omesti u dobroj formi i kondiciji.

Ribe 19. 2. – 20. 3.

POSAO – Porast će vam društveni ugled. Imat ćete potporu moćnih osoba, a mnogi će napredovat­i u svojoj profesiji. Nezaposlen­im Ribama izgledno je zaposlenje. Tjedan pred vama donosi izvrsnu energiju, a vaše mentalne sposobnost­i potiču intelektua­lne djelatnost­i.

LJUBAV – Privatni život dominirat će na ljestvici vaših prioriteta. Bit ćete snažno privučeni jednoj tajanstven­oj osobi. Oženjeni će s partnerom uređivati svoj životni prostor.

ZDRAVLJE – Snagu i sabranost crpit ćete u trenucima osame.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia