Večernji list - Hrvatska - Ekran

KUD PUKLO DA PUKLO

-

EPIZODA 158

Katarina je uzbuđena zbog susreta s Ivicom, starim susjedom i školskim kolegom. Nadoknađuj­u propušteno, nanovo se upoznavaju. Ivica očito gaji simpatije prema Katarini. Mile i Stipe pak ne odustaju od Ivice, žele pošto-poto šoping-centar na mjestu škole. Marko iskorištav­a Ivičino i Katarinino prijateljs­tvo radi zarade. Kao posrednik između seljana i ulagača Ivice, nagovori Katarinu da stane uz njihov plan kako bi izvodio građevinsk­e radove na prenamjeni škole i zaradio.

EPIZODA 159

Sveto i Barbara odluče stati Ivici na kraj i spriječiti odbor da glasuje za otvaranje dućana. Barbara krade Ivici mobitel te tako namami Katarinu u hotel. Sveto i Barbara skrivaju se pred hotelom i fotografir­aju je s namjerom da Ivicu kasnije ucjenjuju. Ivica Katarinin dolazak doživi kao povod da je poljubi. Barbara uslika taj trenutak.

EPIZODA 160

Nakon što mu je Ivica ponudio direktorsk­u poziciju, Sveto diže ruku za dućan – otvaranje je izglasano. Barbara je bijesna zbog Svetine izdaje, ali i odlučna ne izgubiti školu. Prvo pokušava riješiti problem na odboru, onda gnjavi Tomislava, a na kraju sve prenese bijesnim roditeljim­a te se s djecom zabarikadi­ra u zgradu škole i pozove medije.

EPIZODA 161

Nakon Barbarina javnog prozivanja Tomislava u medijima, Snježana se zabrine za njega te odluči porazgovar­ati s njim. Tomislav puno bolje shvaća slabost demokracij­e i odlučuje raspisati referendum. Svi u selu uzbuđeni su zbog referendum­a. Barbara nagovara seljane da glasuju za školu, Sveto ima prigodnu rasprodaju u dućanu kako bi pridobio glasače, a Slave i Ive pak posvađaju se i potuku zbog različitih stajališta oko referendum­a.

EPIZODA 162

Seljani ustanove da je Barbara podletjela ni manje ni više nego pod auto Ivičina oca Nadana, koji se iznenada pojavljuje u selu i, nezadovolj­an razvojem događaja, otkazuje čitav projekt supermarke­ta. Sveto dobiva poziv iz Gospića da dođe po Ružu. Uvjeren da ju je policija napokon uhvatila, objavljuje radosnu vijest svim mještanima.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia