Večernji list - Hrvatska - Ekran

POBJEDA SRCA

-

EPIZODA 38

Romina i Dafne prepiru se zbog Gaela. Josefina brani kćer, a Bárbara Rominu. Olga prekine s Paulom. On joj kaže da ju je samo iskoristio. Humberto kaže Ariadni da je Baldomero dobio poziv na sud. Ariadna moli Álvara da bude uz nju kada se situacija s Eduardom pogorša. Romina kaže Bárbari da je Gael napravio DNK pretragu i saznao da mu Dafne nije polusestra. Bárbara ne otkriva da Gael nije Falcón. Dafne prizna Josefini da se zaljubila u Gaela.

EPIZODA 39

Bárbara Falcón i prijatelji­ca Imelda slušaju Guadalupe Guajardo. Ona je iz naselja Penón de la Esperanza i zahvaljuje ocu Anteru jer joj je pomogao tijekom odvikavanj­a. Gael Falcón kaže Romini da neće dati otkaz na poslu. DNK pretraga je pokazala da Gael i Dafne nisu u rodu.

EPIZODA 40

Olga Collado naljuti se na bivšega muža Álvara Falcóna jer joj je rekao da njezin projekt nije savršen. Nakon Álvarova odlaska Paulo Manrique je tješi i oni se poljube. Bárbara i Ariadna traže Guadalupe Guajardo. Gael traži Bárbaru i ugleda njih dvije u daljini. Rommelov prijatelj kaže da Guadalupe nije u naselju. U Los Angelesu Linda Brown želi surogat-majku. Eduardo dvoji. Álvaro dobiva nagradu za projekt.

EPIZODA 41

Rommel kaže Gaelu da ga je Guadalupe prodala te da su ga Joaquín i Bárbara kupili kako bi nadoknadil­i gubitak svoga djeteta. Álvaro i Ariadna uživaju u svojoj ljubavi, ali zasad moraju šutjeti o njoj. Gael nađe Bárbaru i oca Antera te zatraži datume svoga rođenja i Lucíjine smrti. Dafne kaže Romini da se slučajno zaljubila u Gaela. Romina joj ne može oprostiti.

Gael shvati da su Dafne i ostale cure u kući znale istinu o njegovu podrijetlu, a šutjele su.

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia